December 16, 2014

Born pretty mini haul

Buna fetelor,

Astăzi vreau să vă vorbesc despre niște produse pe care le-am primit de la Born Pretty Store. Îmi place să îmi fac manichiura acasă și deși încerc să nu creez modele foarte încărcate uneori doresc să adaug mici detalii pe unghiuțe. Din acest motiv, apelez adesea la produse de pe site-ul BPS. 

De această dată am ocazia să testez strasuri pentru unghii, mici acesorii metalice și niște stickere adorabile cu pisici! Dacă vă plac și vouă, le puteteți cumpăra accesând link-urile ce le voi pune mai jos.

Prima cutiuță primită conține 200 bucăți de decorațiuni pt Nail Art, iar acum e la ofertă și costă doar 0,99$

Cea de-a doua cutiuță (pe care o puteți găsi aici 2/3/4/5mm Mini Colorful Rhinestone) vine cu pietricele alb/transparente de diverse mărimi și costă 3,58$.

Ultimul produs ales au fost stickerele pentru manichiură Pretty Black Cat care se pot cumpăra acum cu doar 1,59$. Abia aștept să le folosesc!
Însă primele pe care le voi testa, vor fi decorațiunile metalice. Mai multe poze cu ele și cum arată o manichiură creată cu ajutorul lor veți găsi în postarea ce urmează.

Vouă vă plac acest tip de decorațiuni pentru unghii? Dacă răspunsul e pozitiv și doriți și voi să vă cumpărați astfel de produse pe Born Pretty Store vreau să știți că acum au unele produse la 20% reducere, iar la prima comanda puteți folosi codul de reducere ADEK31 pentru a primi o reducere de 10% din totalul comenzii, iar transportul este gratuit (produsele ajung în aproximativ o lună).

Vă mulțumesc de vizită și vă doresc o zi frumoasă!

11 comments:

Adelina Radu said...

Pe primele le-am comandat prin Martie de pe Ebay. Nu au ajuns nici pana astazi, macar mi-am recuperat banii. :(

Adelina Radu said...

Imi pare rau sa aud asta :( Sa sti ca si mie mi s-a intamplat sa nu imi ajunga produse de pe ebay, bine ca ti-ai primit banutii inapoi!

Adelina Radu said...

Imi plac foarte mult aceste decoratiuni pentru unghii,mai ales ca acum vine Craciunul, ma gandeam sa caut ceva cu tematica :D. Te pup !

http://madalinaelenao.blogspot.ro/

Adelina Radu said...

Ce frumoase sunt cele cu pisici! De abia aștept să văd o manichiură cu ele. :)

Adelina Radu said...

Pe acelea inca nu le-am folosit, dar umreaza, probabil dupa anul nou :)

Adelina Radu said...

Da, e o idee buna. Eu am o placuta Konad cu mos Craciun si fulgi de nea, ma gandesc ca ceva de genul ti-ar pridne bine si tie.

Adelina Radu said...

Da, chiar in weekend o sa merg sa vad daca gasesc in magazine ceva in genul acesta :) te pup

Adelina Radu said...

amazing blog post

great blog here

would mean a lot to see you over on my blog

http://myroutinesjade.blogspot.co.uk/

Jadex

Adelina Radu said...

Thank you, I just did :)

Adelina Radu said...

Bine te-am găsit!
M-am abonat şi eu la blogul tău.
Te pup :*

Adelina Radu said...

Multumesc :*