October 23, 2014

Pink Ribbon Nails - NOTD

Pentru astăzi eu și câteva colege din blogosferă ne-am gândit că ar fi benefic să amintim tuturor de gravitatea cancerului la sân și de importanța consultului medical de specialitate periodic. 

Cancerul mamar este o boală care poate apărea la orice vârstă atât la femei, cât și la bărbați, având totuși o incidență mai mare în cazul femeilor. După cum probabil ați auzit, modificările de formă și umflaturile în zona sânilor sau sub braț, pot fi simptome ale cancerului mamar. Trebuie să știți că acest tip de cancer nu este dureros, iar de aceea nu trebuie să presupuneți că un nodul nedureros este complet lipsit de pericole!

Dacă aveți orice îndoială sau nelămurire legată de cancerul mamar sau dacă bănuiți că dumneavoastră sau cineva apropiat ar putea suferii de acest tip de cancer vă recomand să vă adresați de urgență medicului. Pe internet puteți găsi multe materiale care vă pot ajuta să vă formați o părere despre cancerul mamar, însă doar un medic vă poate oferi un diagnostic corect.

Iar pentru a mai destinde atmosfera v-am pregătit o manichiură cu fundițe roz în ton cu subiectul de astăzi. Din păcate, rezultatul nu e excelent, iar cuticulele îmi sunt cam uscate, dar mi-am dorit mult să particip la această campanie și să reamintim importanța de a merge la un consult de specialitate periodic.
  
Colegele mele vă așteaptă cu articole similare:


3 comments:

Adelina Radu said...

Foarte frumos indemnul tau! Speram sa avem mai multe colege implicate..dar asta e.
Acum, spune repede si ce produse ai folosit!

Adelina Radu said...

Foarte frumoasa manichiura. Din pacate prea multi sunt tintiti de aceasta boala! Trebuie neaparat sa fim atenti la corpul nostru si este important chiar daca nu avem nici un semn de boala sa ne facem controale periodice! Cancerul mamar este o boala foarte parsiva...tu stii bine, vorbesc din experienta, din pacate. Si eu luna aceasta port doar roz pe unghii.

Adelina Radu said...

Asa e Andrea. Te imbratisez!