June 23, 2014

Gelurile de duș spumă

Noi, pasionatele de geluri de duș, suntem o categorie aparte. Tremurăm când vedem un produs nou pentru duș, trebuie neaparat să încercăm noile arome și ne pierdem adesea mințile alegând minute întregi un gel de duș. Pentru unii, un gel de duș e doar un produs de curățare a pielii, o necesitate și puțin contează texura și mirosul său. Dar pentru noi, gelurile de duș sunt licori magice ce ne îmbracă pielea cu delicatețe și ne învăluie într-un parfum subtil.

Dacă și voi faceți parte din această categorie a iubitorilor de geluri de duș, veți citi cu plăcere despre noua mea revelație în materie: gelurile de duș spumă!

Recent, m-am întors de la Amsterdam unde am petrecut o săptămână într-un apartament chic din centrul orașului. Un apartament superb, descoperit cu ajutorul air bnb,  în care gazda primitoare a dorit să ne facă să ne simțim ca acasă: gustărele în frigider, băuturi la rece, produse cosmetice în baie, șamd.

În acest apartament drăguț mi-a fost dat să descopăr gelurile de duș spumă. Știam că se găsesc pe piață de ceva vreme, însă nu le testasem până acum, iar de această dată am testat două produse pentru duș marca Rituals....Am încercat așadar spuma de duș Happy Budha cu parfum de mandarine și Yuzu și cea Zensation cu lapte de orez și cireșe.
Gelul de duș Ritual Zansation
Personal, prefer a doua variantă, dar în cea ce privește aceste produse nu aroma ci textura a fost cea care m-a impresionat! Acest produs pentru duș este o spumă fină ce ia volum abia după ce este aplicată în palmă.
www.hema.nl

Nu am zăbovit mult și am încercat să caut în magazine aceste produse ca doream neaparat să am și eu acasă. Din păcate însă un gel de duș Ritual... s-a dovedit a fi mai scump decât mă așteptam, costând 8e - 200ml. Am căutat alternaive mai ieftine și din fericire, chiar am găsit în magazinul HEMA (un lanț de magazine cu tot felul de produse ieftine in genul Jumbo sau Jysk) un produs similar la 3,95e - 200 ml.

În cele din urmă mi-am cumpărat și o spumă de la Ritual... însă asta s-a întâmplat abia în aeroport unde am gasit-o la 7,2e (da, știu că nu e mult 10% reducere, dar eu chiar mi-o doreram și un discount mic a fost un imbold suficient pentru amă convinge să o cumpăr).
www.feelunique.com

Încă nu vă pot face un review obiectiv pentru a vă spune care dintre cele doua spume este mai bună, dar le voi testa în zilele ce vin. Până acum pot doar să vă spun că îmi place mult această textură mătăsoasă spumantă și parfumul pe care aceste produse îl lasă pe piele.

Dar până data viitoare, vreau să aflu dacă voi ați încercat acest tip de produse pentru duș? Si pe lângă asta, ce alte produse comstice noi ați mai descoperit?



6 comments:

Adelina Radu said...

Eu nu am incercat geluri de dus spuma, desi sunt o mare fana a acestui tip de produs. In ultima vreme am facut o obsesie la gelurile de dus de la Yves Rocher, cred ca nu mai exista nici una pe care nu am folosit-o :) Sunt foarte curioasa de review-ul tau!
Te pup,
Andrea

Adelina Radu said...

Ai eu ador gelurile de dus YR. Sambata insa am fost intr-un magazin de-al lor si cautam gelul galben cu Ylang Ylang si au spus ca nu se mai produce :(( Sa imi spui te rog daca il zaresti!

Adelina Radu said...

Bine de stiut!

Adelina Radu said...

Ok, am retinut!

Adelina Radu said...

Am si eu o mini spuna Spa Rituals si imi place. Nu prea ma indur sa o folosesc, ce-i drept, dar este primul gel de dus spuma al meu si me gusta. :)

Adelina Radu said...

I love ritual products... Preferatele mele.. Am folosit mai multe produse de la ei( crema de corp, gel de dush, ulei de baie, crema de maine etc...) intr-adevar mai costisitoare decat restul produselor de pe piata, dar se si simte diferenta:)