January 31, 2014

Un an nou, un blog nou, cu suflet!

Cu greu, revin în rândul lumii și vă adresez primele cuvinte din acest an. M-am gândit mult înainte de a scrie acest text deoarece în ultimele luni am dus o profundă lipsă de inspirație în tot ceea ce presupune blogul.

Am pornit în urmă cu mai bine de doi ani acest „jurnal” din dorința de a împărți cu voi bucuriile din viața mea. Fie că am scris despre machiaj, despre produsele mele de îngrijire favorite, despre călătoriile pe care le fac an de an sau despre cărțile pe care le îndrăgesc, am dorit ca în fiecare zi să vă ofer prin textele mele un zâmbet. Nu știu dacă am reușit sau nu să vă înveselesc, dar vreau să vă spun că m-am bucurat de fiecare dată când v-am văzut “vizitele” sau v-am citit comentariile.

Pe de altă parte, uitându-mă la acești doi ani ce au trecut, nu pot să mă declar mulțumită de felul în care m-am ocupat de acest blog și sper ca în acest an să reușesc să îmbunătățesc acest aspect. Voi încerca să fac această pagină personală mai frumoasă, mai amuzantă, mai pe placul vostru, însă fără a încerca să exprim ceva ce nu mă caracterizează, fără a da în extreme și a vă arăta precum alte blogărițe cât este de "cool" să bei șampanie la micul dejun. Eu una, am trecut de vârsta la care să mă mai impresioneze acest circ plin de haine/accesorii/gadget-uri scumpe etalate ca semn al bunăstării și pentru că nu râvnesc la viața aparent perfectă a cuiva, prefer blogurile care transmit un mesaj. Acum să nu mi-o luați in nume de rău, nu caut bloguri filozofice, dar eu când citesc o prezentare de produs făcută cu suflet de Andreea de la a Beauty Tale sau un review-cercetare precum cele realizate de Diana de la www.adiana.ro simt că rămân cu mai mult decât cu o reclamă cum, din păcate, se întâmplă pe alte pagini.


Astfel, privind în jur, am reflectat și asupra "ogradei proprii" și am decis să fac acest blog să mă reprezinte! Am scris prea multe prostioare, doar de dragul de a "posta" și e timpul să pun puțin suflet. Știu că mulți cunoscuți nu mă vor aproba deoarece "mă expun fără rost", dar am încetat de mult să mai fac ce spune/crede lumea că e bine și cred totdată că această decizie e cea mai potrivită pentru mine și blogul meu. Dacă a fost o idee bună sau nu, voi fi în stare să vă spun abia peste câteva luni.

Nu sunt sigură dacă vă va plăcea noul blog așa cum nu știu dacă m-ați plăcea pe mine în realitate, dar rămâne să vedem.

Pe curând!

2 comments:

Adelina Radu said...

Ma bucur pentru tine, pentru ca faci ceea ce simti si crezi ca este bine. Astept in continuare articole din calatorii si chiar idei noi. Si eu stau de ceva timp si ma gandesc ce sa aduc nou, dar este destul de greu atata timp cat nu vreau sa ma expun pe blog, cel putin fizic.

Adelina Radu said...

Te inteleg, asa am gandit si eu pana acum. Daca nu vrei sa apari eu consider ca e perfect in regula, eu cred ca blogul tau trebuie sa fie o expresie a ta si a ceea ce simti.