November 1, 2013

Produse terminate în octombrie - concluzii

Of, uite că s-a dus și octombrie, iar eu va trebui în curând să scot hăinuțele groase din dulap. Am început să port pantaloni lungi (da, știu că nu ar trebui să mă plâng că abia e toamnă la mine și că deja mă urâți pentru asta :) ) În momentul când vă voi spune că a venit vremea să port chiar și geacă sau palton, atunci veți ști că iarna e instalată și în Cipru.

Dar să las la o parte vremea și să analizez cosmeticele aruncate luna aceasta:

  • Cleanserul Johnson Face Care - Despre el v-am povestit pe larg în postarea de ieri (o găsiți aici). A fost un produs eficient, dar nu m-a convins suficient încât să mi-l doresc din nou. În prezent folosesc un cleanser cu mușețel de la Yves Rocher de care sunt mult mai încântată.

  • Tot în luna octombrie am reușit să mai termin un tub de gel de duș Fa  - Lemonade Splash, ultimul pe anul ăsta că de acum vine frigul și aroma nu se mai potrivește


  • M-am despărțit în sfărșit și de demachiantul bifazic de la Balea despre care v-am mai vorbit aici. Eu nu obișnuiam să fiu o fană a demachiantelor bifazice, însă trebuie să recunosc că efieciența lor în îndepărtarea machiajului rezistent la transfer m-a convins și cu timpul m-am adaptat la texturile uleioase.


  • Acetonă Carrefour. Despre aceasta nu ar fi multe de zis: e un dizolvant de lac de unghii pe bază de acetonă destul de ieftin, eficient și spornic (a ținut cam 3 luni), a costat 1 euro și dacă nu aș fi uitat într-o seară capacul deschis probabil mă mai ținea o vreme.

  • Luna aceasta am dus la bun sfârșit și câteva cărți - nu am poze pentru ele deoarece citesc de pe un ebook (vă recomand și vouă unul, e o achiziție excelentă).
    • The Great Gatsby de F. Scott Fitzgerald - citită din păcate abia după ce am văzut filmul
    • The Pelican Brief de John Grisham - în cazul ei am așteptat să o închei și am vizionat filmul după
    • Adam și Eva de Liviu Rebreanu (încheiată chiar astăzi! Am redeschis cartea marțea asta după ce săptămâni întregi am evitat-o. Mă plictisise, dar încet, i-am prins farmecul)
    • și scurta povestioară Wasp's nest de Agatha Christie
A fost o lună prolifică pentru lectură și sper să păstrez ritmul deoarece până la finele anului vreau să îmi duc la bun sfârșit planul de a citi 15 cărți în 2013. Astăzi am început "Al cincelea As" de Rodica Ojog Brașoveanu, deși încă din martie mă chinui cu "Idiotul" de Dostoyevsky. Cu cea din urmă nu am nici un spor și sincer, nu știu dacă o voi termina vreodată deoarece mi se pare enorm de lungă și plictisitoare. Dacă doriți să fiți la curent cu lecturile mele și să împărțim impresii despre diverse publicații, putem deveni prieteni pe Goodreads, aici puteți vedea profilul meu.

9 comments:

Adelina Radu said...

Si eu sunt fana a bifazicelor. Sunt eficiente.
In trecut, eram o mare fana a lui Grishman, scrie bine acum m-am reprofilat pe alt gen dar parca mi s-a facut pofta si de o carte mai ... realista...;))
Pupici

Adelina Radu said...

Eu citesc de toate.. desi am genuri care imi plac mai mult, ma chinui si cu cele ce nu sunt pe gustul meu. Adesea citesc o carte populara care ma lasa rece, dar o citesc sa imi fac si eu o parere

Adelina Radu said...

Si pe mine m-a plictisit crunt "Idiotul". M-am chinuit vreo 6 luni (!!!) cu ea, dar pana la urma am abandonat-o. Este singura carte pe care am inceput-o si n-am terminat-o :(

Adelina Radu said...

Sa vedem daca ii voi mai da o sansa, acum e in "stand by". :)

Adelina Radu said...

Totusi...e Ojog,nu Olog! :))

Adelina Radu said...

Cum ti s-a parut marele Gatsby? Eu am vazut doar filmul si n-am fost prea impresionata. Ezit daca sa cumpar cartea sau nu.

Adelina Radu said...

O idee mai interesant decat filmul, dar nu extraordinară. În film lipsește un capitol cu evenimentele de după moartea sa, însă e cam tragic. Aș spune să nu o cumperi, mai bine o citești on-line :)

Adelina Radu said...

Adelina, ma bucur tare mult sa vad si carti in postarile de acest gen. Adam si Eva am citit si eu. Ojog Brasoveanu cred ca-ti va placea atata timp cat iti place Agatha Christie. Marele Gatsby nu l-am citit pentru ca nu m-a atras pana acum :(

Adelina Radu said...

Imi ia o gramada de timp sa realizez anumite review-uri, timp pe care uneori prefer sa il petrec citind. De aceea, mi-am spus ca merita mentionate si aici cartile terminate luna de luna.