October 16, 2013

Un răsfăț apicosmetic pentru părul vostru!

Nu v-am mai scris de multă vreme despre produsele cosmetice de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj, dar astăzi vreau să vă vorbesc despre noua lor gamă pentru îngrijirea părului. După cum vă mărturiseam, în ultimele luni am devenit foarte preocupată de produsele pentru păr așa că sunt foarte curioasă să testez noile lor bunătăți. 

După cum spuneam, cei de la Complexul Apicol ne prezintp pe site-ul lor noi produse apicosmetice, mai exact 4 tipuri de balsam pentru păr împreună și 4 tipuri de măști pentru păr, toate respectând gamele pe care le-au construit de-a lungul timpului : Apidermin, Floramin, Floral si Apidermaliv.

Dar ca să vă ajut să alegeți produsele care vi s-ar potrivi, voi prezenta pe rând cele 4 game:

  • Gama Apidermaliv vine în sprijinul celor care au nevoie de produse ultranutritive, iar cu ajutorul untului de shea (karite), uleiului de masline și al lăptișorului de matcă prezente atât în balsam, cât și în mască, produsele au toate șansele să ofere ceea ce promit.
  • Gama Apidermin este destinată celor ce au nevoie de regenerarea podoabei capilare. Prin beneficile lăptișorului de matcă și al keratinei bio, această gamă vă va stimulea creșterea părului fragil, agresat chimic (prin vopsire și diverse tratamente) cu scopul de a îl va întări de la radăcina până la vârf. 
  • Gama Floral își produpune să vă ajute să vă protejeze scalpul și să vă întărească firul de păr de la rădăcină. Prin intermediul propolisului și al keratinei bio, această gamă acționeză atent asupra scalpului, protejând și tratând prin proprietățile antibacteriene și antifungice, produsele fiind ideale pentru cei ce au probleme cu pielea capului (eu l-aș recomanda pt cei ce suferă de mătreață).
  • Gama Floramin a fost realizată pentru persoanele cu păr uscat, ce au nevoie de hidratare din plin. Asemena gamei Apidermaliv, aceste produse sunt menite să hrănească firul de păr, de data aceasta cu ajutorul mierii de flori de salcam și al keratinei bio. 
Toate produsele au un volum de 200 de ml. Gama Apidermaliv, Apidermin și Floramin se găsesc la prețul de 11,88 RON balsamul, respectiv 14,37 RON masca, în timp ce produsele din gama Floral sunt 14,37 RON balsamul, respectiv 16,24 RON masca.

Ce spuneți de aceste produse? Eu abia aștept să le testez! Singura problemă e să mă decid asupra gamei dorite...

5 comments:

Adelina Radu said...

Ma bucur mult sa aud asta! Abia astept sa le testez si eu

Adelina Radu said...

Gama Apidermin imi place cel mai mult

Adelina Radu said...

La Apidermin m-am gandit si eu :) Cred ca pe aceasta o voi testa!

Adelina Radu said...

apidermin sau floral nu stiu exact ce sa aleg :D

Adelina Radu said...

Te cred, am fost la fel de derutata!