October 8, 2013

Maybelline Baby Lips - Peach Kiss - review

Da, recunosc, m-a lovit și pe mine nebunia "Baby lips"! Deși am auzit multe persoane spunând că acest balsam de buze nu ar fi mare brânză, mie una îmi place foarte mult. Balsamul este disponibil în 6 nuanțe, dintre care eu am ales nuanța 30 - Peach Kiss și îl port întodeauna în geantă de când l-am cumpărat.

De ce îmi place? Hidratează foarte bine buzele, lăsându-le catifelate. Are un aspect sidefat, dar discret și miroase grozav! Conform producătorului, balsamul este menit să hidrateze până la 8 ore având în compoziție extract de aloe vera și vitamina E. Cât durează pe buze? Cam o oră, poate puțin mai mult dacă aveți grijă.

Ce nu îmi place la el? Mi-aș fi dorit puțin mai multă culoare. Mă așteptam să fie mai vizibil pe buze, însă acesta are o nuanța portocalie cam slab pigmentată. E totuși un balsam de buze, așa că nu îl pot blama pentru asta.


Gramajul acestui balsam este de 4,4 grame (0,15 oz.) -  o cantitate suficientă pentru câteva luni (eu una nu sunt foarte obsedată de balsamurile de buze așa că nu cred că îl voi termina nici într-un an).

Ingredientele ce stau la baza sa sunt:

Prețul său a fost de 3,19$ (aproximativ 10 lei) și a fost luat din Statele Unite. Nu știu dacă a ajuns încă în magazinele noastre, dar eu l-am zărit și într-un Boots din Dubai așa că dacă până acum nu ați pus mâna pe Maybelline Baby lips, cred că în câteva luni va apărea și la noi!

Voi aveți balsamul Baby Lips? Vă tenetază să îl cumpărați?

5 comments:

Adelina Radu said...

Si mie imi plac. Imi pare rau ca nu le-au adus deocamdata si la noi.

Adelina Radu said...

Sincera sa fiu, ma tenteaza.
In ultima perioada sunt din ce in mai interesata de balsamurile de buze. :)

Adelina Radu said...

Sa sperăm ca cel tarziu in primavara vor aparea!

Adelina Radu said...

Te cred, pe vremea asta rece devin vitale!

Adelina Radu said...

Eu visez de nu stiu cand la Pink Punch!:X:X:X