October 15, 2013

Gel de dus cu piersici albe și nectarine de la Le Petit Marseillais - review

Bună tuturor! Sper că ați participat deja la giveaway-ul pe care l-am lansat ieri! Eu zic ca premiul este atractiv, iar eu sunt dispusă să vi-l trimit în orice colț de lume locuiți pentru că vreau să fac pe cineva fericit!

Dar să revenim la postarea noastră: astăzi vreau să vă vorbesc despre gelul de duș cu piersici albe și nectarine de la Le Petit Marseillais. Am cumpărat acest produs la promoție, costa o nimica toată așa că am spus că merită încercat.

Conform producătorului, aromele produselor Le Petit Marseillais sunt inspirate din natură (nu că ar fi posibil să te inspiri de altundeva?) și sunt menite să facă din dușul vostru un moment de plăcere (cama lasă loc de interpretări teoria lor, dar nu comentez, fiecare departament de marketing cu ideile sale). Pentru mine, gelul de duș are un miros dulce, fructat, ce mie din păcate îmi amintește de un detergent de vase. Nu spun că ar mirosi urât, dar chiar am avut un detergen de vase cu aromă de piersici (nu o să îi fac review, stați liniștite, nu a fost mare brânză oricum). Totuși aroma a făcut victime în familie deoarece prietenul meu este mare fan al piersicilor (piersici simple, ceai de piersici, săpun de piersici șamd).

Lista ingredientelor nu este lipsită de iritanți, însă la capitolul geluri de duș, nu sunt foarte strictă:

Textura sa este normală, un gel nici prea lichid, nici prea gelatinos. Le Petit Marseillais nu usucă pielea în mod deosbit, dar nici mirosul său nu persistă pe piele după ce ieși de la duș. Este testat dermatologic și are un PH neutru, fiind blând cu pielea (chiar extra gentil, dacă dăm crezare producătorului).

Dacă îl recomand? Dacă vă plac aromele de piersici, acordații o șansă, dacă nu aveți însă o predilecție petnru ele, nu e obligatoriu să îl încercați, nu este cu nimic special.

Prețul său este în jur de 2-2,5 euro, depidne de loculd e unde îl luați. dacă îl prindeți la promție (ca mine) puteți să îl luați și cu 1 euro.

Ați încercat vre-un produs Le Petit Marseillais?

6 comments:

Adelina Radu said...

nu cred ca le-am vazut pe undeva!

Adelina Radu said...

Nu l-am vazut nicaieri.La 2 euro si ceva nu se merita.Sunt altele mai bune la banii acestia.La 1 euro e ok.Nu am incercat nici un produs Le Petit Marseillais

Adelina Radu said...

Sunt ok produsele, dar nu extraordinare. Merita incercate la "promotie"

Adelina Radu said...

Sunt frantuzesti, dar auzisem ca se gasesc si in Romania

Adelina Radu said...

Am auzit si eu de ele, dar nu le-am vazut prin tara pe la noi.

Adelina Radu said...

Am folosit mai multe produse din aceasta gama si ma declar total multumita, desi au un pret cu mult sub al altor cosmetice, dupa parerea mea sunt destul de bune. De cand am descoperit samponul Le Petite Marseillais, nu l-am mai schimbat, am schimbat tipul de sampon, dar nu si gama. Le recomand.