October 22, 2013

Duo-Fiber Collection Brushes - Real Techniques - review

Am așteptat cu mare nerăbdare aceste pensule duo fiber de la Real Techniques. Încă din momentul în care au apărut pe iherb.com am fost convinsă că trebuie să le am așa că le-am urmărit o bucată de vreme, iar când au apărut pe stoc le-am comandat repejor!

Când am primit coletul cu produsele iherb, acest set a fost primul lucru pe care l-am scos din cutie. Doream să văd pensulițele, să le analizez și bineînțeles să le testez cât se poate de repede. Din păcate însă, produsele din colecția Duo-Fiber m-au dezamăgit. De ce? 
  • În primul rând sunt mult mai rare decât orice alte pensule de la Real Techniques
  • În al doilea rând sunt destul de aspre, sau cel puțin nu la fel de moi și plăcute ca celelalte pensule lansate de Samantha Chapman
  • Și, deși nu e o tragedie (iar pentru majoritatea probabil nu are nici o importanță), acest set nu vine cu un etui, acel suport special cu care se prezintă celelate seturi de la Real Techniques.

Setul inclide 3 pensule:
  1. Duo Fiber Face Brush. Nu a reușit să o detroneze pe mult iubita mea pensulă pentru pudră "Buffing Brush" din Core Collection, dar o folosesc uneori când doresc să elimin excesul de pudră de pe ten.

     
  2. Duo Fiber Contour Brush. Este pensula pe care o folosesc cel mai des din set, utilizând-o pentru conturarea feței. Este totuși inferioară omoloagei din setul Core.

  3. Duo Fiber Eye Brush am folosit-o destul de rar, iar când am apelat la ea a fost pentru blending. Are firele cam lungi pentru gustul meu, dar își intră în atribuții când rămân fără pensule curate. Aș putea numi cu ușurință 3 pensule pentru ochi de la RT mai bune decât aceasta: deluxe crease, base Shadow (ambele descrise aici) și shading. Și de ce să nu recunosc? La data scrierii acestei postări cred că e pierdută, undeva, prin casă. 


Trebuie să menționez că acest review nu este făcut la cald (sau mai bine spus "la nervi"): am primit coletul cu Duo-Fiber Collection Brushes la începutul verii, dar am amânat până acum să vorbesc despre ele deoarece doream să văd cum se vor comporta. Speram că le voi găsi atribuții noi și că îmi voi schimba părerea proastă înainte de a le realiza un review, dar nu a fost să fie.

Pentru cele care au pus ochii pe acest set, dar nu au alte produse din colecție, v-aș ruga să le lăsați pe mai la urmă deoarece mi-ar părea tare rău să știu că acest set este primul vostru produs din colecția Samanthaei Chapman și vă dezamăgește, deoarece celelate pensule scoase de co-fondatoarea Pixiwoo sunt excelente.

Setul de față se găsește aici la prețul de 19,99$ și este ediție limitată. Dacă sunteți curioase să le încercați și aveți celelate produse Real Techniques, nu pot să spun că veți fi complet dezamăgite, însă s-ar putea să nu vă placă la fel de mult precum celelate. Dacă vă plac ca pensulele să fie puțin mai rare, iar dacă nu vă deranjează perii o idee aspri (nu chiar atât de aspri precum cei ai pensulelor de proastă calitate de pe ebay) s-ar putea să ajungeți la un consens cu ele.

Ca aspect, aceste pensule sunt foarte drăguțe: fiind realizate dintr-un aliaj de calitate și cu o formă ce le permite să "stea în picioare", având capătul pensulei teșit.

Dacă însă nu aveți nici un set de pensule Real Tehniques, eu vă recomand să încercați prima dată Starter Setul pentru ochi (căruia i-am realizat review aici) sau setul Core pentru ten (postarea cu cele două seturi aici) deoarece acestea au perii mai moi, sunt mai eficiente și mai convenabile (fiecare set costând 17,99$).

În final vreau să vă spun că deși am în colecție și pensule Sigma, Mac, Elf, Royal, Barbara Hofman sau The Body Shop, continui să recomand celor ce mă întreabă pensulele Real Techniques deoarece mi se pare că oferă un bun raport calitate - preț. Deși pensulele Mac sunt în continuare favoritele mele, nu pot să trec cu vederea că acestea costă în jur de 24 Euro bucata (aprox 106 ron) în timp ce Real Tehniques vă oferă la 18$ (aprox 58,5 RON) un set de pensule mai mult decât decente.

Voi ați îmcercat acest set? Ce părere aveți de el? Dar de pensulele Real Techniques în general?

11 comments:

Adelina Radu said...

Trebuie sa incerc si eu aceste pensule.
Sunt pe lista. :)
Pupici

Adelina Radu said...

Pe mine nu m-a tentat deloc acest set, nu stiu de ce, din fotografii parca mi-am dat seama ca sunt mai "rare" ca celelalte.
Nu imi plac nici din punct de vedere al aspectului :P
Oricum, celelalte pensule RT sunt excelente: pufoase, rezistente si accesibile ca pret.

Adelina Radu said...

E bine ca ai reusit sa te abti! Eu m-am aruncat cu capul inainte si am facut paguba de 20 de $. Eh, se putea si mai rau...

Adelina Radu said...

Daca le ai pe restul si te tenteaza in ciuda review-urilor negative, go for it :)

Adelina Radu said...

Da, asa e :)

Adelina Radu said...

Nu l-am incercat dar ma tenteaza sa incerc si eu pensulele Real Techniques deoarece inca nu am incercat nciun set :)

Adelina Radu said...

vreau sa te intreb cat ai platit pentru transp
ortul lor?ca pretul mi se pare foarte ok

Adelina Radu said...

Sunt tentata sa-mi comand setul Core, ispita e mare. :) Nu le-am testat pana acum.

Adelina Radu said...

Transportul e normal 6$ pt sume sub 40$,iar reducerea pe care o primeşti în acel caz cu codul e doar de 5$.Iherbul are ft multe produse bune nu doar de make-up.Eu imi comand de la ei suplimente,multivitamine,deodorante naturale,pastă de dinţi si multe altele.Daca ai nevoie de ajutor cu comanda sau mai si întrebări poti să imi scri pe mail si iti raspund cu cea mai mare plăcere (mailul il găseşti la "contact")

Adelina Radu said...

Sunt ft bune,le recomand din suflet:-)

Adelina Radu said...

multumesc:*