September 10, 2013

Cumpărături din vacanță (haul)

După cum vă povesteam în postarea de săptămâna trecută, Dubaiul este un loc unde se găsesc de toate, pentru toată lumea. Am descopeit magazine pe care nu speram să le regăsesc acolo și cu greu m-am abținut să îmi cumpăr doar câte puțin.

Cea mai mare surpriză, am avut-o când am zărit magazinul NaRaya, un magazin de care m-am îndragostit acum 2 ani în Tailanda. Acest brand deține un lanț de magazine cu gentuțe și accesorii din pânză abosult adorabile. Deși erau nenumărate modele de genți la Naraya, am reușit să mă țin departe de tentații deoarece eu aveam nevoie de o geantă neagră, de calitate, din piele sau dintr-un material ecologic bun și nu de o trăistuță de pânză.

Nu am putut însă să rezist:

  • Magazinului Illamasqua. Dacă în magazinul Make-up Forever (da, era magazin, nu doar un stand) am reușit să mă port ca la muzeu și să admir totul de la distanță, în Illamasqua lucrurile nu au mai stat la fel și nu am reușit să ies fără să pun mânuța pe un fard de pleaope de un verde electric pe care abia aștept să îl folosesc!
  • Produselor din magazinul Body & Bath – a fost prima dată cînd le-am descoperit magazinele și am rămas impresionantă de varietatea de prodse și arome. De la parfumuri de corp (de tip spray) și produse de îngrijire la lumînări, esențe parfumate, deodorante pentru mașină și produse de make-up. Dacă cu produsele ce le pun pe ten sunt foarte atentă și am preferat să mă abțin la a le pune în coș, nu am putu să plec fără două perfumuri de corp. Să vă mai spun că erau la ofertă 1+1 gratis și am dat si 75 de dinari pe ambele sticluțe de 236 ml fiecare?!? (circa 70 de lei / 16 euro)
  • Unui set de 9 rujuri Revlon! De vre-un an, am lăsat glossurile pentru rujuri și nu îmi pare rău. Percep mișcarea aceasta ca maturizare mea în materie de make-up. Iar cum produsele Revlon sunt cunoscute pentru rujuri bune, nu am plecat cu unul, ci cu 9 nuanțe diferite de la revlon. În curînd voi reveni cu o postare special dedicată lor în care vă voi prezenta nuanțele cumpărate.
  • Unei pensule Red Earth (tocul de catifea din poză). Nu cunoșteam brandul, dar pensulele arătau atât de bine încăt a trebuit să cumpăr măcar una! Am ales una de tip angled”. Când am ajuns acasă și am văzut cât de apreciate sunt pe internet, m-am bucurat și mai mult de achiziția făcută!
  • Produselor din Boots! E clar că duc dorul farmaciilor Boots, așa că mi-am făcut plinul cu produse pentru igienă orală (acestora le-am făcut fotografie separată pentru că știu că nu sunt de "interes general", precum cosmeticele). 
    Nu știu în ce măsură folosiși ață dentară, dar eu vă recomand cu căldură „benzile” dentare. Faptul că nu sunt la fel de dure și tăioase precum ața le fac produsul ideal pentru cei ca mine, care au gingii sensibile. Am cumpărat prima oară aceste benzi la sfatul medicului dentist, iar de atunci le folosesc regulat.
  • Celebrului Forever 21! Mi-am cumpărat colanți cu pisicuțe (da, port haine cu pisici!), accesorii de păr și am găsit aici chiar și un minunat set de gene false!
  • Magazinului Konad! Deși nu mă așteptam, am găsit atât magazine, cât și standuri Konad în toate arterele comerciale. Mi-am cumpărat un set format dintr-o ojă albastră, o plăcuță (M83) și o stampiluță. Ce mi-a plăcut a fost faptul că am putut eu să aleg ce plăcuță și ce ojă să fie în cutie și nu a trebuit să cumpăr unele anume impuse ca set.

Pe de altă parte, am rezistat tentației în:
  • Sefora – aveau prețurile „unflate cu pompa” și mi s-a părut absurd să plătesc mai mult pentru produse pe care le pot lua mai ieftin din altă parte. Mi s-a părut chiar mais cump decât în alte magazine din același lanț.
  • Victoria Secret - de fapt, aici nici nu a fost vorba de tentație. Mult lăudatul brand m-a lasat rece! Lenjerie de proastă calitate (pe bază de elastan sau poliester) la prețuri mari. Deși eram foarte curioasă și demult doream să îmi iau ceva de la VS, nu obișnuiesc să cumpăr ceva doar de dragului unui brand (Dau bani pe calitate, dar nu pe firme). Nu am găsit nici măcar un articol din bumbac sau alte materiale de calitate, iar cosmeticele aveau atât alcool și iritanți că nici nu merită amintite.
  • Am ieșit cu o atitudine "smerită" dintr-o multitudine de magazine absolut superbe. Am știut că mi-am cumpărat tot ce mi-am dorit și m-am chinuit să nu abuzez.
Nu știu câtă lume a văzut Dubaiul, însă pe mine m-a surprins în mod plăcut. Dacă este să lăsam la o parte căldura infernală (iar eu sunt obisnuită să traiesc într-o țară unde e vară 9 luni pe an!), aș spune că este un loc foarte frumos pentru o mini vacanță.

Dacă aveți în plan anul acesta să ajungeți în Dubai, nu uitați că am pus la vânzare aici ghidul The Entertainer, o serie de două volume pline cu cupoane ce vă vor ajuta să faceți economii substanțiale în Dubai. Ghidul costă 82 de euro, iar eu îl ofer cu 50 euro (+ 10 transport - oriunde în lume), abia am folosit 1% din cupoane! 

15 comments:

Adelina Radu said...

Adeeeeliiinaaa, abia astept sa postezi poze din concediu :D:D! Sa folosesti cu mare drag toate produsele :D!

Adelina Radu said...

sa le folosesti cu mult mult drag!

Adelina Radu said...

Calin a pus deja, urmeaza sa imi fac si eu timp si sa aleg cateva :)

Adelina Radu said...

Multumesc!

Adelina Radu said...

Am vazut cele postate de el, dar vreau si mai multe si din Dubai si de peste tot :D:D

Adelina Radu said...

sa le folosesti fericita!:*

Adelina Radu said...

Cred ca as fi fost ca un copil in ziua de Craciun printre atatea magazine faine si neintalnite la noi. Sa te bucuri de toate, draga mea, si sa ne povestesti si noua despre ele. :)
Accesoriile de par imi plac mult!

Adelina Radu said...

Multumesc

Adelina Radu said...

Sa stii ca asa m-am si simtit! Cand am ajuns acasa am primti si un pachetel din state, atunci chiar ca a fost Craciun!

Adelina Radu said...

Ok, voi pune si eu! Te pup :*

Adelina Radu said...

O multime de bunatati.
Sa le folosesti cu placere. :)

Adelina Radu said...

e super cand ai ocazia de a intra in magazine care nu exista la noi :). totusi, eu zic ca ai fost cumpatata in fata atator tentatii si-ti doresc sa te bucuri de ele :).

Adelina Radu said...

ce haul frumos !!sa le folosesti cu placere!
pupici

Adelina Radu said...

Multumesc

Adelina Radu said...

Ce de lucrusoare frumoase! Sa le folosesti cu placere :*