September 16, 2013

Nuanță perfectă de fond de ten (+review No7)

Cum putem alege nuanța perfectă de fond de ten și un review al fondului de ten "Essentially Natural"


În primavara acestui am eram încercată de diverse întrebări legate de carieră. Nu eram mulțumită de locul de muncă și simțeam că trebuie să fac ceva pentru min, așa că am demisionat și am fugit într-o mini vacanță la Londra. A fost exact ce aveam nevoie, deoarece o saptamână petrecută alături de o prietenă dragă și departe de stresul zilnic mi-au readus chef de viață și mi-au dat putere să o iau de la zero, iar o săptămână mai târziu aveam deja un job nou, mult mai agreabil.

Iar pentru că săptămâna la Londra se presupunea a fi una destinată relaxării, cum să mă relaxez mai bine decât cumpărând cosmetice? Unul dintre lucrurile pe care am dorit să le încerc neaparat, a fost noul aparat conceput de cei de la Boots pentru stabilirea culorii tenului și alegera corectă a fondului de ten. Dacă nu știți la ce mă refer, vă invit să urmăriți reclama la serviciul Match Made Foundation. 

Deasemenea, pe Youtube sunt numeroase filmulețe care vorbesc despre funcționalitatea acestei inovații cosmetice. E am ales pentru voi unul în care Nic de la Pixiewoo demonstrează eficacitatea sa.
Prin urmare, asemena doamnei din reclamă, m-am adresat și eu unui "beauty adviser" Boots rugând să mi se facă acest test. După ce am fost demachiată (deoarece purtam deja fond de ten) mi s-a scanat tenul cu ajutorul micului aparat și am fost "diagnosticată" cu un ten în nuanța "Cool Vanilla". Analizând culorile disponibile vă spun sincer că în mod normal aș fi ales o nuanță mai închisă, dar aparatul acela micuț mi-a deschis ochii!

Din gama de fonduri de ten No.7, am ales "Essentially Natural", un produs cu acoperire scăzută spre medie, dar cu finish natural. Precum toate fondurile de ten No.7, acesta are SPF15 și este hipoalergenic, adică este un produs a cărui compoziţie a fost realizată astfel încât să se reducă riscul declanşării unei reacţii alergice. 

Ce părere am despre acest fond de ten?

Ei bine, pot să vă spun că nuanța mi se potrivește perfect! Imediat cum l-am testat, m-am întâlnit cu o prietenă și i-am povestit experiența din Boots cu dispozitivul "Match Made", la care ea m-a întrebat dacă în acel moment am pe față fond de ten deoarece nu putea să își dea seama. Eram fericită epntru că exact asta îmi doream: să găsesc un fond de ten exact aceeași nuanță precum pielea mea.

Cum se comportă"Essentially Natural"?

Este un fond de ten cu acoperire mică spre medie. Face față ușoarelor decolorări ale tenului și mă ajută să obțin o culoare uniformă, însă nu acoperă imperfecțiunile mai dificile precum cicatricile sau acneea. Mai jos, puteți observa cum se comportă acest fon de ten. Pentru a-l supune unei provocări mai mari, am realizat aceste poze după un tratament cosmetic, când fața mea arăta destul de rău.




După cum se poate observa, diferențele nu sunt mari, însă pentru mine sunt suficiente. Dacă vă doriți un fond de ten cu acoperire medie pentru a ascunde mici imperfecțiuni, acesta este produsul potrivit, însă dacă aveți probleme cu tenul, "Essentially Natural" nu va face față.

Prețul acestui fond de ten a fost de 9,95 lire și este disponibil în magazinele Boots (link aici). Din păcate pe site-ul Sensiblu eu nu l-am găsit menționat, dar s-ar putea să fie disponibil și la noi.

Voi ați avut ocazia să testați aparatul "Match Made"? Mi-ar place tare mult ca și alte comapnii să adopte invenșia celor de la Boots pentru că ne-ar afce viața mult mai ușoară! Dar despre fondul de ten "Essentially Natural" ce părere aveți?

3 comments:

Adelina Radu said...

Nu am folosit acest fond de ten :)
Eu abia te-am descoperit si ma bucur :)
pupici :-*

Adelina Radu said...

,salutare draga mea! ai un blog f dragutz! ma bucur ca am aflat de el!

PS: in momentul de fatza se desfasoara un giveaway pe blogul meu, daca te intereseaza, te astept sa te inscrii! pupici

http://idareyoutobefashion.blogspot.ro/

Adelina Radu said...

Ce interesant! :D Imi place si fondul de ten :*