July 29, 2013

Pasta de dinti Jason Natural, PowerSmile - review

Sursă foto: http://www.jason-personalcare.com
Trebuie să recunosc încă din primele rânduri că deși văzusem această pastă de dinți pe iherb.com, am cumpărat-o abia dupa ce am citit articolele Andreei (click pt blogul său), ea declarându-se de-a dreptul îndrăgostită de acest produs de igienă orală.

Primele zile în care am utilizat pasta de dinți Jason - power Smile au fost puțin dificile, neplăcându-mi aroma sa, ușor diferită comparativ cu celelalte produsele pe care obisnuiam sa le folosesc, dar după câteva spălări, ne-am împrietenit. 

Descriere
Producătorul menționază că această produs înălbește dinții, elimină tartrul și placa bacteriană, oferind totodată o respirație proaspătă. Ei bine, după 4 luni de folosire regulată, eu nu aș putea să spun că mi-a făcut dinții mai albi sau mai strălucitori, însă trebuie să recunosc faptul că a fost gentilă cu gingiile mele sensibile și mi-a lăsat o senzație de dantură curată. Menționez acest fapt, deoarece eu chiar am nevoie de un produs delicat cu gingiile, acestea sângerăndu-mi aproape la fiecare spălare de parcă aș fi un vampir ce tocmai și-a luat gustarea dintre mese (da, am fost deja la 3 dentiști și toți m-au asigurat că nu sufăr de paradontoză sau alte boli gingivale ci doar am o sensibilitate foarte mare la nivel gingival). De respirație proaspătă nu simt nevoia să menționez pentru că mai toate pastele de dinți sunt eficiente în acest sens.

Incredinetele sale sunt: Calcium carbonate, aqua (water), glycerin, sodium cocoyl glutamate, mentha piperita (peppermint) oil, carrageenan, aloe barbadensis leaf gel*, bambusa arundinacea stem powder, carum petroselinum (parsley) extract, citrus grandis (grapefruit) seed extract, perilla ocymoides seed extract, stevia rebaudiana extract, silica, sodium bicarbonate.

Produsul nu conține sulfații Sodium Lauryl / Laureth, nu are conservanți, coloranți sau arome artificiale (de aici și aroma puțin diferită), nu are zaharină și nici propilen glicol.

Deși am încercat și pasta de dinți naturală Xyli•White de la Now Foods, acest produs de la Jason îmi place mult mai mult și cu siguranță îl voi cumpăra din nou.

Prețul acestei paste de dinți este de 4,69$ pe iherb.com și de 9,5 euro în magazinele naturiste de la mine din oraș.

Concluzie: pentru prețul redus la care poate fi cumpărată de pe iherb, pasta merită încercată. Cantitatea de 170 g a fost suficientă pentru mai bine de 4 luni de utilizare regulată. Partea cea mai bună e că mi-am simțit gingiile protejate mai bine decât de celelate produse similare.

Sfat: Dacă doriți să faceți cumpărturi de pe iherb, la prima voastră comandă folosiți codul ADU995 pentru a primi o reducere de 10$ (pentru comenzi sub 40$ reducerea e de 5$).




1 comment:

Adelina Radu said...

Ma bucur ca-ti place si tie pasta asta de dinti. Eu nu ma mai despart de ea de un an de zile de cand am descoperit-o.