March 18, 2013

Urban Decay - The Feminine Palette - Swatch

La începutul acestei luni vă prezentam paleta The Feminine de la Urban Decay (click aici pentru articolul respectiv), iar pentru că am observat că această paletuță v-a captat atenția, m-am gâbdit să îi fac swatch-uri pentru a vă ajuta să vedeși mai bine culorile și a vă face o părere clară despre paletuță.

Pentru relizarea swatchurlor, am folosit primerul "Eyeshadow Primer Potion" de la Urban Decay pe o parte de piele pentru a evidenția culoarea testată - în imagini, porțiunea cu primer este în partea superioară a imaginii. Veți observa deasemenea faptul că unele poze diferă ca luminozitate, am făcut poze în din mai multe unghiuri pentru a putea distinge mai bine culorile.

- stray dog

- swf
 
- midnight cowboy

- aquarius 

- darkhorse 

- ecstacy 
 
După cum vedeți în imaginile de mai sus, culorile arată foarte bine pe partea unde s-a folosit un primer de ochi ca și bază, însă pigmentul lor lasă de dorit atunci când sunt folosite singure.

Am fost foarte mulțumită de pigmentul nuanțelor Stray dog și darkhorse. În general, îmi plac culorile de pe această paletă, însă mi-aș fi dorit ca nuanța Midnight cowboy să nu fie atât de sidefată. În poze nu se vede bine, însă această culoare conține particule destul de mari de sclipici și este potrivită doar pentru machiajele de seară.

Per total, ce părere aveți despre această paletă? Vă place? Cunoașteți/aveți alte paletuțe de la Urban Decay?

2 comments:

Adelina Radu said...

Interesanta prezentarea aceasta gradata, imi place mai mult asa.
Nuanta ecstasy mi se pare deosebita.

Adelina Radu said...

Faina paletuta, pacat ca toate nuantele sunt sidefate :( macar 1 nuanta mata ar fi fost ok zic eu. Mie imi face cu ochiul Aquarius :)