March 20, 2013

Skin 79 Absolute Total Diamond BB cream

Pentru că a venit primăvara, cred că e momentul să vă prezint BB creamul meu favorit: Absolute Total de la Skin 79. Spun că e produsul meu favorit, dar voi recunoaște că e primul și singurul BB cream pe care l-am încercat însă îmi place la nebunie textura și modul acestuia de a se adapta la orice culoare a pielii astfel încât nu am fost tentată să încerc un produs similar. 

Descrierea produsului:

- BB creamul are un FPS 37
- Ingrediente cu efecte anti-rid
- Efect de înălbire

Conform producătorului, colecția Diamond de BB cream-uri protejeză pielea de factorii dăunători din mediu și o menține sănătoasă prin complexul de diamante și pietre prețioase. Sinceră să fiu, mă îndoiesc că acestea ar avea cu adevărat un efect asupra tenului, dar lăsând detaliile acestea la o parte, ingredientele sale sunt bunicele.

Click pe imagine pentru măririe.
Este un produs puternic hidratant cu funcție triplă, având efect de de înălbire a tenului, protecție solară decentă și ingrediente antirid. La baza acestui produs se spune că stă pudra de diamant alături de un un complex de pietre prețioase ca ametistul și rubinul, menite să dea o strălucire radiantă tenului. Sincer, acest lucru nu mi se pare foarte credibil, iar mai presus de asta, diamantele și în general pietrele prețioase nu sunt considerate benefice pentru ten, ele putând irita puternic. Din fericire, cred că prezența acestor ingrediente este mai mult un mit, ele regăsindu-se probabil în proporții infime, iar prin urmare tenul meu a reacționat bine la acest BB cream. Dacă doriți să vă faceți o idee mai bună despre acest produs, alături găsiți lista sa de ingrediente.

Deși produsul conține parfum, fapt ce ar trebui să mă țină departe de el, trebuie să vă spun că miroase extraordinar de bine, iar aroma persistă chiar și după aplicarea sa.


Ambalajul acestei creme este simplu și elegant, iar dozarea este igienică. Produsul nu intră în contact cu aerul sau lumina, iar pompița este foarte eficientă oferind exact cantitatea necesară de produs pentru o folosire.

Click pe imagine pentru măririe
Pentru cele care nu folosesc fond de ten vara datorită faptului că au senzația că poartă o mască, acest BB cream s-ar putea să fie o soluție deoarece este mai lejer și potrivit în special în lunile de primăvară-vară când pielea noastră transpiră mai mult decât în anotimpul rece. 

Spre deosebire de fondurile de ten, BB cream-urile sunt disponibile într-o paletă mai redusă de culori, însă acestea sunt adaptabile la nuanța naturală a tenului. Ca să înțelegeți mai bine, vă voi mărturisi că acest BB cream mi s-a potrivit atât mie (care am tenul Rose Beige - L'Oreal; Cool Vanilla - No.7; O40 - Sheseido) cât și altor două prietene care l-au testat (una fiind mai palidă, iar cealaltă având ten măsliniu). În exemplele de mai jos puteți observa modul în care produsul se adaptează la culoarea pielii:


Ca să vă faceți o idee mai bună despre acest produs, am atașat câteva imagini pentru a vedea cum arată tenul înainte și după aplicarea acestui BB cream.


În zonele în care aveți diverse imprefecșiuni, crema le acoperă parțial (produsul având o acoperire mică spre medie), dar cel mai important este faptul că uniformizează culoarea tenului, oferind un aspect natural.


Dacă acest produs v-a convins, trebuie să vă dezămăgesc puțin și să vă spun că acest BB cream este puțin mai scump decât alte produse simiare. Personal, l-am achiziționa cu ajutorul unei prietene care l-a găsit la ofertă în Hong Kong la prețul de 98$HK - Hong Kong Dollars (8,87 Euro; 39 RON), dar prețul său normal este mai ridicat (22,73Euro; 100 RON). Am înțeles că se găsește și la noi, dar și pe ebay (eu cred că îl voi reachiziționa de pe ebay unde este cam 13$ ).

5 comments:

Adelina Radu said...

UU, arata promitator. Eu sunt fana BB Cream-uri asiatice, cred ca o sa-l incerc si eu dupa ce le termin pe cele pe care le am :)

Adelina Radu said...

Ii tentant :) Am citit numai bune despre marca asta asiatica de creme :)

Adelina Radu said...

Imi place mult ambalajul si chiar arata bine aplicat :)

Adelina Radu said...

Are o putere de acoperire foarte buna din ce vad in poze. Chiar eram curioasa de acest produs. Txs!

Adelina Radu said...

waw, cat de bine acopera!