March 4, 2013

Produse terminate în februarie - concluzii

Am văzut în blogosferă tendința de a crea articole pornind de la produsele cosmetice folosite și terminate, menționând ca o concluzie finală eficiența acestora. În articolul de astăzi voi rezuma și eu așadar produsele folosite și terminate în ultimele zile, produse cărora nu am considerat necesar să le fac un review separat, dar despre care vă voi spune câteva cuvinte.



1. Spray-ul Dettol nu este tocmai un produs cosmetic, însă la fel ca și un gel de duș, pentru mine acesta este indispensabil. Îl folosesc cu regularitate pentru a dezinfecta întrerupătoarele, clanțele, mânerele, telefoanele mobile și restul gadegturilor și simt cu adevarat că este eficient. Nu am o fobie a microbilor, însă sunt obsedată de curățenie, iar acest spray îmi face viața mai ușoară. Îl recomand cu căldură tuturor. În imagine regăsiți varianta Spring Waterfall.
Prețul
său este în jur de 5 euro pentru 400ml, dar din păcate am încercat să văd cât ar fi la noi și pe internet l-am găsit la 30 de lei 200ml, ceea ce mi se pare aberant. Dacă voi știți mai bien cât costă vă rog să îmi lăsați un commentariu pentru a putea rectifica.
2. Balsamul pentru păr ondulat Frizz Ease de la John Frieda a fost un produs care nu mi-a încâlcit mai rău părul, dar nici nu mi-a definit extraordinar buclele. Nu spun că este un produs rău, însă eu nu am observat nici o diferență pe perioada utilizării. Pe viitor voi încerca să îl folosesc în tandem cu șamponul din aceeși gamă pentru a obține rezultatele scontate. De această l-am folosit ca urmare a șamponării cu Elvive pt. bucle, Johnson's Baby cu levănțică sau a unui șampon fără sulfați de la Iherb. 
Prețul său a fost de 8 euro.
 
3. Șamponul pentru scap uscat de la Boots a fost folosit de prietenul meu, însă am ținut să îl menșionez deoarece a fost un produs eficient pe care mi-aș dori să îl pot recumpăra. Din păcate, l-am cumpărat din Thailanda (țara în care se produs produsele Boots) și nu l-am găsit în alte magaine Boots. A fost gentil cu pielea capului și a prevenit deshidratarea acesteia (pe perioada utilizării).

L'Oreal Elvive
4. Am cumpărat șamponul pentru păr ondulat de la Elvive - L'Oreal (aka Elseve - denumirea depinde de țara în care se găsește) datorită respectului pe care îl am încă de mică pentru șampoanele L'Oreal. În copilărie foloseam cu mare plăcere șampoanele Elseve și eram încântată de cât de moale și parfumat îmi lăsau părul. Din păcate acest produs nu a adus nici un beneficiu părului meu ondulat natural. I-am acordata nenumărate șanse, folosind chiar două tuburi cu și fără balsamul său pereche și totuși, nu m-a impresionat.

5. Dizolvantul pentru lac de unghii Cien (Lidl) mi-a plăcut inițial, dar m-a dezamăgit ulterior. Am ales prima dată să încep sticluța în varianta clasică (cu acetonă), deși le cumpărasem pe ambele în același timp și mi-a plăcut mirosul și eficiența cu care îndepărta oja, însă la circa două săptămâni de la prima utilizare pompița (de care inițial mă declaresem încântată) nu a mai putut fi folosită ceea ce a îngreunat folosirea prodului.Când voi termina și a doua sticluță voi încerca să caut alternative, însă nu exclud posibilitatea de a o recumpăra.

Ce părere aveți despre produsele pe care le-am terminat? Ați folosit sau ați dori să folosiți vre-unul?

10 comments:

Adelina Radu said...

Frumoase produse! Dizolvantul Cien a fost intodeuna preferatul meu si nu am avut probleme cu pompita, chiar am refolosit sticluta si totul a functionat perfect. Samponul L'Oreal Liss Intense a fost preferatul meu, dar au scos de pe piata, dar respectul fata de acest brand il am si in momentul de fata!

Adelina Radu said...

Mie mi-a dat rateu ieri dizolvantul.. o sa incerc si varianta albastra, cu acetona.

Adelina Radu said...

Pacat de pompita, chiar imi place acest produs :(

Adelina Radu said...

Eu la a4a sticlita sper sa am noroc! Pana acum mi-a dat bataie de cap pompita! Iar legat de sampon, cred ca am mai vazut inca la noi... probabil l-au scos doar din anumite tari. Ma voi uita de curiozitate.

Adelina Radu said...

Elvive foloseam si eu pe vremuri, insa nu m-a dat pe spate. Totusi, cel in varianta rosie mi-a placut mai mult. Momentan folosesc un sampon de care sunt foarte incantata. Nu am folosit acetona Cien, dar folosesc alte produse produse de la ei si imi plac. (Mi-e foarte la indemana sa fac cumparaturi de la Lidl). Ai mare dreptate cu anumite cosmetice pe care le gasesti doar la "mama lor". Eu imi cumparasem din Bali sampon si balsam de par de care am fost foarte multumita, insa era o marca locala pe care n-am mai gasit-o nicaieri :( Pupici.

Adelina Radu said...

Am de gand sa iau si eu dizolvantul, sa vedem ce stie sa faca. Pup

shoeper-women.blogspot.com

Adelina Radu said...

cien dizolvant am luat si eu , nu pot spune prea multe deoarece eu nu mai pot aplica nici un lac pe unghii ,si sunt asa de trista - nu cumparati produse eftine ca o sa patiti ca mine .

Adelina Radu said...

Eu nu am incercat acetona Ciel, pentru ca sunt tare multumita de cea Ebelin (marca dm) - varianta cu acetona. Nu le suport cele fara acetona, ca tare greu curata ojele si nu am rabdare sa stau sa-mi frec unghiile :P

Adelina Radu said...

pot spune ca produse cosmetice gasite in hypermarketuri difera mult de la tara la tara..in italia, Franta,etc,,sunt mult mai bune decat in Romania..ca deh suntem in estul Europei si produsele comercializate la noi se fabricat in Polonia, Ungaria,fata de Germania, Italia cum sunt cele din strainatate

Adelina Radu said...

Probabil ca asa e la unele, aici (in Cipru) insa se gasesc in general exact aceleasi ca la noi si nu sunt cu nimic mai bune.