March 6, 2013

Gel de duș Fruttini - Peach Pear

Astăzi vă propun un gel de duş fructat, un deliciu ce vă va face o poftă nebună de fructe coapte, fructe zemoase și dulci. Fruttini Peach Pear este așadar un gel de duş cu miros dulce puternic fructat şi cu o textura densă, plăcută. 

Este primul produs Fruttini pe care îl folosesc și deși nu pot să spun că m-a impresionat peste măsură, mi-a plăcut și s-ar putea să mai încerc și alte produse de la această firmă.

Descriere: Dacă este să dăm crezare celor spuse de producător acest produs chiar conţine extracte din fructele ce îi dau denumire, care alături de complexul de panthenol şi vitamina B3 oferă pielii îngrijirea de care are nevoie pentru a fi hidratată şi catifelată.
 
Amblaj: Gelul de duș vine într-un recipient galben, în ton cu fructele pe care le conține. Este un amblaj inovativ, ușor de folosit.
Capacul de tip "squeeze" se strânge ușor pentru a scoate cantitatea dorită de produs
Textura sa este puțin gelatinoasă, potrivită pentru un gel de duș
Concluzie: Ei bine, trebuie să confirm că acest gel de duş are un miros puternic şi redă întocmai aroma fructelor coapte. Parfumul său este atât de dulce încât mie îmi dă impresia că aş folosi gel de fructe şi nu un produs de îngrijire. Pentru cei ce ar fi tentaţi să guste din el, producătorul subliniază pe ambalaj faptul că acest produs nu este comestibil fiind destinat pentru uz extern (ca și incrediente, m-am amuzat să observ ultimul incredient al gelului de duș - curry roșu - care mai mult ca sigur e folosint ca și colorant ănsă cred ca un iritant major)
Părerea mea: parfumul deşi plăcut este prea dulce pentru a fi pe "gustul" meu. Eu prefer în general gelurile de duș fresh, dar dacă vă plac aromele dulci, fructat,c red că vă va face plăcere să îl folosiți.

Minus: aroma prea dulce


Plus: capacul este foarte bine gândit, deoarece dacă îl puneți la baza gelului de duș puteți să îl agățați în baie

Preț: am dat pe el în jur de 2 euro, însă era la promoție. Nu cred să fie mai mult de 4 euro la preț întreg.

Vă tentează acest produs? Ați încercat produse Fruttini?

6 comments:

Adelina Radu said...

am avut parca un sapun lichid !

Adelina Radu said...

Chiar cautam produse cu aroma de pere. Ce bine ca ai facut acest review. Merci :D.

Adelina Radu said...

eu am incercat si imi plac. Vai, cat de tare trebuie sa fie acesta! In Bucuresti l-am vazut la un pret de 15-20 de lei.
Pup!

Adelina Radu said...

Am incercat si eu o lotiune de corp cu cirese si mi-a placut foarte mult! Gelul de dus arata foarte frumos si ambalajul sau este practic. Daca il voi gasi in supermarket cu siguranta il voi cumpara, mai ales ca sunt fana a aromei de pere.

Adelina Radu said...

eu am avut unul cu portocale parca si unul cu cirese si mi le-am dorit foarte mult pana am reusit sa le cumpar. din pacate, am fost foarte dezamagita, nu faceau spuma mai deloc, cel de cirese mi-a patat cada si aroma lor nu se simtea pe piele nici cat ma stergeam cu prosopul :(.

Adelina Radu said...

Da,nu mi s-a părut nicu mie aroma ca fiind foarte petsistenta