March 14, 2013

Ceai - 8. Lipton Forest Fruit - varianta 2

Să începem dimineața de joi în forță cu o cească mare de ceai lângă noi!

Vă scriam mai demult despre ceaiul de fructe de pădure de la Lipton (click aici) și vă spuneam că nu este singura infuzie "Forest Fruit" ce se găsește la acest brand. Dacă prima oară vă prezentam o băutură pe bază de zmeură, mure şi afine, astăzi vă vorbesc despre o infuzie de căpșuni, cireșe, zmeură, mure și coacăze roșii absolut delicioasă.

Este lesne de înțeles că acesta este varianta pe care o prefer, având un gust mai dulce și delicat.

Incrediente: ceai negru (planta de ceai), arome, fructe (căpșuni 0,9%, zmeură 0,6%, coacăze roși 0,6%, mure 0,3% și cireșe 0,3%).

Formă de prezentare: Cutia conţine 20 de plicuri piramidale, fiecare având 1,7 grame de extracte înmiresmate.


Mod de preparare: Turnaţi 200ml de apă proaspăt fiartă (100 C) peste pliculeţul de ceai și lăsați la infuzat 2-3 minute.

Impresii: Este o infuzie de ceai cși fructe parfumată pe care o cumpăr cu regularitate. Deși încerc deseori arome noi și de cele mai multe ori aleg tot alte variante de ceai, aceasta se găsește constant în bucătăria mea.

Preț: 12-15 lei

Concluzie: Dacă vă plac ceaiurile dulci, fructate, nu veți regreta că l-ați cumpărat. O cană de 200 ml (neîndulcit, bineînțeles) are mai puțin de 8 kcal, iar proteinele și carbohidrații prezenții suntîntr-o cană sunt de neglijat (sub 1 gram/cană)

4 comments:

Adelina Radu said...

am si eu la birou, dar m-am plictisit grav de el. din start nu mi-a placut :(
Te pup

Adelina Radu said...

Mie chiar imi palce ft mult :(

Adelina Radu said...

Eu am avut 2 sortimente pe care acum le incurc, unul mi-a placut, celalalt nu. O fi asta alesul. :)

Adelina Radu said...

celalat prezentat inainte era acru, acesta e dulce, dar mai are Lipton un sortiment, tot de fructe de padure, iar acela are pliculet normal, nu piramidal, poate acela nu ti-a palcut?