November 3, 2012

Pink nail polishes - swatch + review

Pentru postarea de astăzi am ales să testez pentru voi patru oje asemănătoare ca nuanţă. Sunt culori pale, tonuri de roz discrete şi purtabile.

Probabil că aceste nuanțe s-ar potrivi mai bine primăvara, însă eu nu sunt foarte strictă în ceea ce privește aparteneța unei anumite culori în tendințele sezonului și port roz tot timpul anului. Pe de altă parte, trebuie să recunosc că încerc să respect trendurile (în special când acestea coincid cu preferințele mele), iar toamna aceasta sunt îndrăgostită de albastru intens!

Dar să revenim la subiectul ales pentru astăzi și să vă prezint ojele aleste pentru a fi testate. Ele sunt:
  • Flormar 373
  • Classics Glamour 115
  • Flormar Selection 17
  • Golden Rose 101
Am cumpărat relativ recent toate aceste oje, însă nu am avut ocazia să le prea folosesc deoarece în ultimele luni am fost adepta nuanțelor de verde pal (mint), bleu, galben pal, coral și a movului. Am preferat nuanțele pastelate, pe care le iubesc de mulți ani și am profitat din plin de faptul că au fost atât de în trend în ultimele luni.
    Așa că am testat de această dată ojele mele roz. Pot spune că fiecare dintre produsele alese are defecte, dar totodată fiecare are ceva deosebit ce mă face să nu regret faptul că le-am cumpărat.

    Flormar 373 este o ojă perlată cu un ton roz predominant. Chiar şi după aplicarea a 3 straturi oja nu a acoperit bine unghia. Minusul său este pigmentaţia, fiind cea mai slabă la acest capitol dintre ojele alese, iar plusul este dat de strălucirea sa deosebită. Datorită caracteristicilor sale o consider mai potrivită ca top coat, decât ca o ojă individuală, iar data viitoare o voi aplica peste o oja albă mată.

    Classics Glamour 115  e o ojă cu o pigmentaţie bună, cea mai mată și intensă din eșantionul ales. Este un roz cu subton mov ce acoperă bine suprafaţa unghiei.

    Flormar Selection 17 este o ojă sidefată şi bine pigmentată. Culoarea s-a văzut şi după primul strat, însă pentru o aplicare uniformă şi fără dungia mai fost nevoie de unul.

    Golden Rose 101 s-a uscat cel mai greu dintre toate, însă este şi cea mai sidefată. Un strat nu a fost suficient, dar a acoperit mai bine decât Flormar 373.

    Pentru a vă face o părere proprie despre aceste oje, am să vă exemplific modul în care se prezintă acestea pe unghiuțe. În fiecare imagine afișată se poate observa diferență între unul, două sau trei straturi de ojă.

    Vă recomand să dați click pe poze pentru o imagine clară. 
    Legendă:
    Arătător - Golden Rose 101
    Inelar Flormar Selection 17
    Degetul mijlociu - Classics Glamour115
    Degetul mare și cel mic - Flormar 373

    Sper că v-a plăcut această postare și totodată sper că v-am ajutat să vă formați o părere despre aceste oje. Ați putea să îmi spuneți pe care o preferați?

    Nu uitați de giveaway! Click pe imaginea din dreapta sus pentru detalii :)

    4 comments:

    Adelina Radu said...

    Aratatorul, degetul mijlociu si inelarul :D. 

    Adelina Radu said...

    Ce nuante dulci :) Imi plac mult Flormar 17 si cea Glamour.

    Adelina Radu said...

    Flormar Selection 17 este oja mea preferata din cele patru. 

    Adelina Radu said...

    Flormar imi place cel mai mult! Interesanta comparatie!