November 8, 2012

Oja Calvin Klein - swatch şi review

Oja Calvin Klein a fost unul dintre produsele care m-au atas foarte tare la momentul primei mele comenzi de pe Fragrance Direct. Swatch-urile găsite pe internet m-au făcut să cred că această ojă merită toţi banii, însă acum că am încercat-o aş putea spune că nu e chiar cea mai bună achiziţie.


Aspect
Ca aspect, oja se prezintă bine: o sticluţă mică, pătraţoasă, cu logoul designerului pe capac. Simplu şi elegant.
Pensula este una normală, relativ scurtă.

Aplicare
La acest capitol am întâmpinat prima mea problema cu această ojă. Dacă nu aveţi suprafaţa unghiei fină şi uniformă, oja Calvin Klein va scoate în evidenţă toate denivelările şi imperfecţinile întâlnite. Problema aceasta s-ar putea rezolva doar prin aplicarea unui top-coat care să nivele suprafaţa şi să o pregătească pentru colorare (deşi încerc de cele mai multe ori să aplic o bază, când testez un produs prefer să văd ce "poate" pe cont propriu).

Al doilea aspect negativ se referă la modul în care oja se întinde pe unghie. În locul unui strat uniform, veţi observa că pe alocuri oja va face dungi inestectice în special la aplicarea celui de-al doilea strat (chiar dacă aşteptaţi ca primul să se usuce). Pentru a evita acest aspect, am folosit o cantitate mai mare de ojă și am obținut un aspect mai plăcut.





Rezistenţă
Din păcate, nici la capitolul rezistenţă oja nu impresioneză. La vărfuri, oja a inceput să se ciobeasca încă din prima zi, fără a fi supusă la activităţi casnice (cred că am spălat vase o singură dată în intervalul ăn care am purtat-o pe unghii).

Concluzie
Recunosc, am fost inițial dezamăgită de faptul că nuanța s-a dovedit a fi mai aprinsă în realitate. Este un roz neon, în timp ce eu sunt adepta culorilor mai pale, pastelate. Totodată, consistența ojei a lăsat de dorit, însă o dată ce mi-am dat seama ca trebuie aplicată o cantitate mai mare de ojă pe pensulă, am reușit să obțin aspectul dorit.


13 comments:

Adelina Radu said...

Imi place mult culoarea! Pacat ca nu e extraordinara in celelalte privinte... In general eu m-am cam lamurit cu ojele de firma :) Uneori nu vad nicio diferenta intre ele si cele la 3 lei :D

Adelina Radu said...

Foarte dulcel rozul, desi e neon tot l-as purta. 

Adelina Radu said...

Aceeasi situatie ca si la oja Essie. Din pacate nu toate brandurile mari si cunoscute sunt egal cu calitate si rezistenta. Imi place foarte mult nuanta acestei oje, dar daca are asa de multe minusuri parca paleste culoarea in fata ochilor mei :)

Adelina Radu said...

arata f bine pe unghiile tale, sa stii :).
pacat ca nu e rezistenta...

Adelina Radu said...

e frumoasa nuanta, chiar as purta-o :)

Adelina Radu said...

Asa e. Dacă ar fi persistat însă măcar vre-o două zile... :(

Adelina Radu said...

Da. Pacat de culoare daca dupa o zi apar crapaturi si se duce oja.

Adelina Radu said...

Folosind oje scumpe, incep tot mai mult sa ma bucur de cele ieftine. Pana acum firma mea favorita la capitolul oje cred ca e Flormar.

Adelina Radu said...

 Rozul cred ca e singura nuanta mai neon ce o port si eu. Mai am si un oranj turbat, dar cu verdele ce a fost la moda vara aceasta numai nu ma impac :)

Adelina Radu said...

:D Si mie imi plac mult ojele Flormar, raportul calitate pret e excelent. Acum m-a prins febra cu ojele Essence, ador varietatea lor de culori!

Adelina Radu said...

E frumoasa, imi place.

Adelina Radu said...

e foarte tare nuanta ojei :D, imi place

Adelina Radu said...

Foarte frumoasa forma unghiilor iar culoarea ma duce cu gandul la zilele calduroase de vara <3 adorabila!
 SandraB.ro