November 12, 2012

Le Volume de Chanel

Sursa foto: http://coolspotters.com
Chanel lanseză în Statele Unite pe site-ul lor astăzi, 12 noiembrie, în premieră pentru marele public noua mascară "le Volume de Chanel". Acest rimel are în compoziţie o varietate de ceruri de origine naturală, fiind formulat pentru a da un volum grandios genelor. Produsul a fost disponibil în locaţii selecţionate şi înainte de această dată, iar cei ce au avut şansa să îl testeze s-au arătat impresionaţi de el, fapt ce a creat mare vâlvă pe internet.

Rimelul vine cu noua periuţă "snowflake" integrata, periuţă patentată de Chanel şi special concepută pentru o mai bună acoperire concomitentă a genelor scurte şi lungi .

Din păcate, site-ul oficial Chanel nu livrează în afara Statelor Unite, iar pe pagina din Europa Le Volume nici nu apare menţionat. Totuşi cei de la Channel au lansat pe continentul nostru mascara Sublime, care nu e disponibilă peste ocean. Sa fie aceste produse destinate doar zonelor unde au fost lansate? Interesente sunt "căile marketingului"!

Chanel Sublime De Chanel Mascara - # 10 Deep Black 6g/0.21oz
Sursă foto: strawberrynet.com
Din punct de vedere al preţului trebuie să vă spun ca am o nelămurire! Dacă în State costul său va fi de 30$, iar Sublime costa 23£ in UK la Boots si 29£ pe Strawberry, oare cu cât se va vinde la noi? Am impresia că suma va depăşi cu  mult conversia valutară! Având în vedere ca 30$ ar fi la cursul BNR undeva la 105 ron, iar cu TVA asta ar insemna cam 130 ron, eu observ (în momentul scrierii postării), ca Sublime de Chanel edisponibil doar pe strawberry.com la 155,5 ron (în variantă simplă şi rezistentă la apă) ceea ce e deja mult mai mult. Dar asta e, se ştie că aproape totul e mai ieftin în State, iar produsele de make-up nu fac excepţie de la regulă.

StrawberryNET FREE ShippingVoi l-aţi cumpăra? Mie preţul său mi se pare cam mare şi mai mult ca sigur că nu l-aş cumpăra, însă am multe prietene care ar da oricât ar fi nevoie pe un rimel bun şi dacă şi voi sunteţi ca ele reţineţi-i numele, se anunţă a fi o revelaţie!


1 comment:

Adelina Radu said...

La noi va fi cu siguranta mai scump. Asa se intampla mereu. ;))
Avand in vedere ca am renuntat sa mai caut leacul pentru genele mele scurte si drepte, nu cred ca as investi.:)
Pupici