July 25, 2012

Un review dulce ca mierea - Balsam de buze Apidermaliv

Am primit în februarie acest balsam de buze de la Adina căruia îi spusesem că nu ştiu cum să fac rost aici de produsele de la Compexul Apicol Veceslav Harnaj. Îl folosesc de mai bine de de 4 luni, aşa că a venit vremea să îi fac un review.

Cum este descris balsamul de producător (varianta cu diactrictice şi fără litere lipsă - hihi - cârcotaşă mai sunt)
"Balsamul de buze Apidermaliv este un balsam hrănitor cu laptişor de matcă, ulei de măsline şi miere ce repară şi răsfaţă chiar şi cele mai uscate şi deshidratate buze. Combinaţia de 100% ingrediente de origine naturală precum: ceara naturală de albine, laptişorul de matcă, uleiul esenţial de portocale catifelează şi tratează buzele afectate de anotimpul rece. Mierea păstrează pielea buzelor hidratată un timp mai lung în timp ce laptişorul de matcă acţionează împotriva ridurilor. Pielea buzelor este hranită şi tratată dar şi plăcut aromată"
Am să fiu sinceră şi am să vă spun ca m-am năpustit asupra acestui balsam ca o nesimţită de îndată ce mi l-a arătat Adina, iar ea văzîndu-mă cât de entuziasmată sunt, m-a cadorisit cu el (m-am bucurat tare! după ce citisem atâtea postări în blogosferă despre acest brand, trebuia să îl încerc şi eu). 

Cantitate: 10 ml, expiră la 12 uni de la deschidere.

Incrediente: ulei de măsline, miere, ceară de albine, ulei de portocale dulci şi lăptişor de matcă. (click pe poză pentru a citi eticheta)

Din punct de vedere al incredientelor, problema majoră la acest balsam de buze o reprezintă, după părerea mea, prezenţa unui incredinet iritant: uleiul esenţial de portocale dulci. Despre cum au reacţionat buzele mele la acest iritant, citiţi mai jos în descrierea prodului.

Prezentare:
Despre balsamul de buze cu lăptişor de matcă, ulei de măsline şi miere aş spune în primul rând că este delicios: mi-a venit să îl mănânc atunci când l-am aplicat prima dată! L-am folosit de nenumărate ori în aceste ultime luni şi pot spune că oferă buzelor mele hidratatrea de care au nevoie, lăsându-le moi şi catifelate. Totuşi, trebuie să menţionez că nu am buzele sau pielea uscată şi că mai toate balsamurile îmi priesc. Ce nu mi-a plăcut la acest produs a fost consistenţa puţin prea cremoasă şi prezenţa uleiului esenţial de portocale, care deşi parfumeză frumos acest balsam, poate irita buzele sensibile (în cazul meu am simţit o usturime slabă la nivelul buzelor, însă eu am pielea sensibilă. Totuşi nu am remarcat nici un alt aspect negativ). 



De unde/preţ: 6,88 RON de pe site-ul http://magazin.complex-apicol.ro/

Concluzie: Chiar dacă nu îl consider "cel mai bun balsamul al tuturor timpurilor", cred că merită încercat! Preţul este acceptabil, incrediente sunt naturale, este românesc aşa că merită un loc în viaţa voastră!

Voi aţi încercat produsele Complexului Apicol?

6 comments:

Adelina Radu said...

Chiar vroiam sa imi cumpar ir/balsam de buze, asa ca acest reviuw a venit la fix!

Adelina Radu said...

Pe mine nu m-ar deranja niciun ingredient. Pare chiar bun balsamul, insa mi-ar fi placut un altfel de ambalaj. Pupici.

Adelina Radu said...

Ma bucur ca ti-a placut. Nu pot spune ca m-a deranjat ca ideaa uleiul esential de portocale neaparat, a dat produsului un miros deosebit! Am spus asta pt ca eu am pielea sensibila, la aplicare simt mici intapaturi si am stiut ca e datorita singurului iritant. Legat de ambalaj, sa speram ca cei de la Complexul Apicol vor mai lucra la acest capitol pe viitor

Adelina Radu said...

Ma bucur ca am putut fi de folos!

Adelina Radu said...

:) Ma bucur ca ti-a placut.

Adelina Radu said...

Ms inca o data :*