July 31, 2012

Ultima zi a ofertelor de vară!

Nu uitaţi, astăzi este ultima zi în care mai puteţi comanda un întreg set de mostre de la Paula's Choice cu doar 3E / 3£ - transport inclus! Nu rataţi o astfel de ocazie pentru ca produsele Paulei chiar merită încercate!
Seturile ce poti fi comandate sunt:
  • RESIST Anti-Aging Sample Set - pentru toate tipurile de piele
  • Skin Recovery Sample Set - pentru ten normal, uscat şi foarte uscat
  • Skin Balancing Sample Set -  pentru ten normal, mixt sau gras
Detali, pe pagina cu promoţii Paula's Choice!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tot astăzi, este şi ultima zi în care puteţi beneficia de transport gratuit la comanda dumneavoastră pe iherb.com (pentru o comandă de minim 40$). 

Folosind codul ADU995 puteţi beneficia de reducere 5$ la prima comandă, iar dacă achiţia dumneavoastră depăşeşte suma de 60$ o altă reducere de 5% se adună (toate cele 3 oferte pot fi cumulate).

4 comments:

Adelina Radu said...

Am avut grija sa nu ratez aceste promotii. Vai de bugetul meu...

Ai un tag/award la mine pe blog!

Weekend frumos!

Adelina Radu said...

Multumesc de tag!

Adelina Radu said...

Adelina, nu gasesc optiunea de a ma abona prin email pe blogul tau :(

Adelina Radu said...

Eu am profitat de oferta asta la maxim =)) Intr o zi mi am dat 4 comenzi diferite... Mi-au ajuns,am mai dat comanda de altele 3 care mi au ajuns acum cateva zile :D Asta doar pentru BHA ul ala din gama balancing care este .. un must have clar! Oricum trebuie sa il am full size produsul ala,e prea genial! Te pup si weekend cat mai placut! :*