July 17, 2012

Ivatherm - după câteva săptămâni de testare

Dacă acum două săptămâni veneam cu primele impresii după descoperirea produselor primite spre testare de la Ivatherm, de data aceasta vă voi prezenta mai în detaliu părerile mamei mele.

După cum menţionam în postarea anterioară, produsele nu sunt în posesia mea ci a mamei mele, dar mi-am spus că nu pot să mă fiu mai prejos decât celelalte blogerițe si vă voi oferi câteva impresii la cald venite de acasă.

Ce testează mama:

Sursa: www.ivatherm-shop.ro
Am ales acest produs pentru sora mea, care la 11 ani are deja un ten cu tendinţe acneice, dar mama m-a ajutat să îi fac o mică "recenzie". Despre gelul de curățare purifiant spumant Ivapur, mama spune că are un miros clasic pe care l-ar asemăna cu cel al săpunelurilor mici, disponibile în hoteluri (să îi spunem mai uzual: un parfum clasic). Dar după cum deja am învățat citind studii despre incredientele produselor cosmetice, nu parfumul este secretul unui produs, lipsa diverselor arome fiind chiar benefică (parfumul fiind un iritant), așa că vom trece mai departe cu analiza noastră.

Gelul, ce se găseşte la 45,73 de RON pe site-ul producătorilor (aici), curăță ușor, iar după folosirea sa fața rămâne fină. Ce e de apreciat este că acesta nu lasă o senzaţie de piele uscată. Am folosit înainte geluri de curăţare ce mă făceau să îmi simt pielea întinsă, fără elasticitate, dar mama spune că Ivapur nu i-a lăsat această senzaţie şi oricum nu a aşteptat prea mult şi a trecut la următorul pas: hidratarea.

Sursa: http://www.ivatherm-shop.ro/
După curăţarea tenului, mama a aplicat crema anti-aging pentru faţă UNA. Aceasta are o textură plăcută şi lasă o senzaţie de ten hidratat şi reîmprospătat. În perioada testării produsului (aproximativ 2/3 săptămâni - la momentul redactării) mama nu a remarcat îmbunătăţirii semnificative ale aspectului pielii, însă nu a sesizat nici reacţii negative (înroşirea sau usturimea tenului) - trebuie să precize că atât eu, cât şi mama avem tenul relativ sensibil şi deseori simţim usturimi de la produsele cosmetice cu iritanţi.

Ce apreciez eu la acest produs este că vine ambalat într-un recipient cu pompiţă, ceea ce permite o dozare igienică, împiedicând totodată aerul să intre în contact cu conţinutul. Crema nu are în componenţă parabeni şi are la bază apă termală de Herculane, dar din păcate are un minus pentru mine neconţinând SPF, deşi pe site se recomandă ca fiind "o bază excelentă pentru machiaj". Pentru mine este important ca ceea ce pun pe faţă dimineaţa, înainte de a mă machia să ofere proteţie solară.

Preţul cremei este de 100,75 RON şi poate fi comandată de pe pagina Ivatherm (aici).

Până acum, produsele sunt ok. Voi ce spuneţi: aţi încerca aceste produse?

4 comments:

Adelina Radu said...

trebuie sa-mi bag si eu labutele in crema mamei, ca sunt curioasa :))

Adelina Radu said...

Ce ai ales pentru mama ta?

Adelina Radu said...

Nu am incercat inca acest gel de curatare,momentan "ma lupt" cu unul de 500 ml de la Bioderma.Nu ca nu-mi place,dar cand se termina un produs cosmetic mai repejor,e mai fun ca iti cumperi altul,nu? :)) Pupicei!

Adelina Radu said...

Evident! Acum mi-am comandat Cleanserul mare de la Paula! Sper sa fie bun, ca l-am ales pe cel mare!