November 24, 2011

Prietenelor mele


Dragelor mele prietene,

Mi-am făcut acest blog din plictiseală, o ştiţi bine. Ştiu că multe dintre voi mă înjuraţi că eu am timp să mă plictisesc la muncă, dar să ştiţi că nu este alegerea mea. Uneori muncesc ca o nebună, alteori stau şi mă uit la pereţi, asta e viaţa...

Dar ca să revin la subiect, trebuie să recunosc: blogul l-am deschis pentru a putea participa la tot felul de concursuri şi giveawayuri ce mi-au luat ochii (cum să rămână românul indiferent când vede că se pot primi chestii pe gratis?! Şi încă ce chestii!) Şi cum singura condiţie impusă de cei ce oferă astfel de produse, era să publici pe blogul tău despre mega-oferta lor, am început şi eu să scriu tot felul de mici articole reclamă... iar de aici s-a format o contradicţie: eu să fac spam? Eu să aberez? Eu: Brutus?!

Etica nu mă lasă să îmi continui demersul aşa că mă simt obligată să iau măsuri şi de acum încolo să înglobez pe bloguşorul ăsta (despre care încă nu sunt convinsă ca e o idee bună) articole mai de calitate, să scriu printre promoţii şi reclame şi despre lucruri cu adevărat importante, să dau articolelor un plus de valoare pentru a mă simţi cu adevărat mândră de munca mea !

În ideea: dacă tot am blog, "dă`păi" să-l fac ca-lumea, vă rog să mă ajutaţi cu un sfat pentru a îl înbunătâţii, a-i da o notă de originalitate. Vreau ca blogul „să fie fain”, sau cum ar spune un „outcats” (ce încearcă să pară ardelean şi nu prea-i iese): să îi pun fainoşag!

Aşa că dragele mele: ce subiecte credeţi că aş putea să dezbat pentru a vă face plăcere să le citiţi? E evident că nu voi scrie despre chestii la care nu mă pricep aşa că vă întreb pe voi (care mi-aţi îndurat de atâtea ori teoriile) despre ce v-a plăcut mai mult să discutăm? În ideea în care îi lasăm pe cei de la Animal X în urmă pentru că recunosc: sunt istorie, am să enumăr câteva teme mai de actualitate: nutriţie, fitness (şi plăcerea de face sport), fotografie, călatorii (I❤world), animale, carieră, moda (aici intră şi mania numită: pantofi), literatură (fie ea non-fiction cât şi cea de specialitate: MN, MKT, antreprenoriat ), draaaaaaaaaaaaagoste, cosmetice şi frumuseţe (aka „tona de prostii ce o aduni în baie”), fotbal (sunt microbistă, de ce să nu vorbim despre asta?), şamd. Ar mai fi multe alte pasiuni de ale mele pe care poate le cunoaşteţi şi despre care sunt dispusă să mă documentez şi mai bine pentru a scrie ceva de excepţie.

Mesajul de faţă este adresat tuturor prietenlor mele care au făcut parte din viaţa mea la un moment dat şi îmi doresc să facă şi în viitor. Celor ce mi-au lasat un zambet în suflet şi pe care le iubesc pentru ceea ce sunt.

Aştept comentariile voastre mai jos sau pe mail, cum preferaţi.

P.S. Sper să nu se supere nimeni ca m-am adresat le feminin. Bărbaţii sunt şi ei invitaţi să comenteze, deşi nu cred că blogul meu se va încadra la fel de bine în preferinţele lor.

5 comments:

Anonymous said...

Felicit inițiativa, în primul rând!

În al doilea rând enumăr temele despre care vreau să citesc mai mult :) Literatură, în orice formă a ei. Experiența ta din călătoriile făcute, ce ți-a plăcut, ce nu ți-a plăcut, ce e diferit. Planurile unor călătorii viitoare. Fotbal, dar nu doar despre Barca! :)) Sfaturi despre nutriție sunt bine venite :) Cu cosmeticele nu le am, dar dacă reușești să mă convingi printr-un post promit să încerc unele produse :) Ai putea scrie câte ceva și despre serialele sau filmele preferate. Ah da, și despre condimente. Origini, la ce mâncăruri se folosesc. Măcar dai idei pentru o rețetă :)

So, start writing!

Adina Aruştei said...

Primul pas a fost mai greu :)
Spor la scris - inteleg ca nu vrei sa te opresti asupra unui domeniu, ci vrei sa bantui mai multe :)
:*

AnaOltean said...

Ma bucur mult de initiativa ta...
Iar daca ar fi sa aleg un domeniu care sa imi atraga atentia ar fi cu siguranta tot ce inseamna TABU , domeniu medical, lifestyle pareri si opinii despre subiecte care multa lume evita sa le discute.
Good luck!!!

Flavia said...

Draga Adelina,
Mie mi se par interesante toate subiectele propuse de tine (as avea totusi o retinere la fotbal, desi sunt sigura ca as citi daca ar fi scris de tine :p). Mai mult, cred ca sunt subiecte de interes general, deci e imposibil ca cineva sa nu gaseasca articole pe gustul lor.
Apropo de gust... zicea prietena ta Andrea ceva de condimente... nu-i rau nici daca ai veni cu cateva retete de mancaruri, preferabil (:p) usor de facut.
Asa ca... eu zic sa te apuci de scris! Oricum, eu sigur o sa citesc tot ce scrii :))

Anonymous said...

Felicitari Ada! mi-a facut placere sa citesc primul tau post pe blog.
Dintre toate subiectele enumerate de tine pe primul loc ar fi Calatoriile, iar pe ultimul loc ar fi fotbalul :) .
Am vazut pozele din Thailanda si mi-ar placea sa stiu ce impresii ti-a lasat tara, cum e mancarea, etc.
Eu cred ca poti sa scrii impresiile tale despre ce se intampla in jurul nostru, sau ce vezi la tv. Eu citesc zilnic cancan.ro si rimel.ro, iar cand am timp ma uit la emisiunea lui badea. Asa ma tin la curent cu ce se mai intampla in tara. Indiferent despre ce vei scrie eu am sa-l citesc. Iti doresc succes cu blogul. :)