December 6, 2016

Ritual Advent - Prima săptămână

Au trecut 6 zile de când am deschis prima ușiță din Advent și vreau să împărtășesc cu voi bucuria acestui început de decembrie!

Prima zi trebuia să vina cu un mic rimel 3 in 1, dar cei de la Rituals nu s-au gândit prea mult când au realizat designul acestui calendar si prin urmare nu am găsit nimic în spatele numărului 1. Probabil rimeleul e căzut undeva în cutie și până la Crăciun va apărea.

Cea de-a doua zi a venit cu un parfumel "Voyage en Inde". Cu un design drăguț, cadouașul m-a încântat, însă aroma nu mi se potrivește defel. Nu e un miros neplăcut, dar nu e deloc pe gustul meu și probabil îl voi oferi la rândul meu. 

În spatele ușiței cu numărul 3 am găsit un ulei de duș "Fortune Oil" cu Portocală dulce și lemn de cedru (20 ml). Mirosul de portocală nu e foarte dulce și aroma e puțin masculină, dar mie chiar asta îmi place! Aceeași aromă am întânit-o și în cea de-a 4-a zi când am primit un gel de duș (30 ml) cu un parfum identic.

Cea de-a 5 zi mi-a adus un parfum relaxant de corp și cameră "The Ritual of Dao". Un miros proaspăt dat de lotusul alb și ceva ce s-ar numi "yi yi ren" (coform prietenului Google acesta este o plantă medicinală din China).

Iar ziua de azi... mi-a adus din nou o ușiță goală, dar am scuturat puțin cutia și am găsit crema de corp "The ritual of Sakura". Aceasta are un miros foarte frumos, floral, pe care îl cunoșteam deja deoarece am folosit spuma de duș din aceeași colecție - rebrand al colecției Zensation (despre care v-am vorbit aici).

Acestea au fost primele produse de care m-am bucurat din Adventul Ritual. Voi reveni cu detalii despre cele rămase, iar între timp mă puteți urmări pe Instagram sau FB pentru a vedea poze la cald cu darurile Rituals.

Iar pentru ca azi e Sfântul Nicolae, sper că ați avut cizmulițele pline și v-ați bucurat de cadouri. Nouă moșul ne-a adus pe lângă dulciuri și hăinuțe călduroase, fotografii ce ne amintesc de acest an minunat pentru care suntem recunoscători.

O zi caldă și plină de iubire!

No comments: