December 22, 2016

Ritual Advent - A doua săptămână

A mai trecut o săptămână din viața noastră și Crăciunul se apropie cu pași repezi! Nu-mi vine să cred că sâmbăta asta e Ajunul! Trebuie să vă mărturisesc că pentru mine magia Crăciunului prinde cote maxime în noaptea de Ajun când toată familia eacasă, colindele răsună, casa miroase a cozonac iar bradul e plin de beculețe... of! Mai e doar puțin până atunci!

Pentru că m-am întors la muncă lunea trecută, am rămas în urmă cu postarea referitoare la cadourile din cea de-a doua săptămână de Adevent așa că astăzi vă voi vorbi despre următoarele zile

Ziua a 7a a fost cam seacă pentru că am găsit o pilă de unghi. Fără a fi un cadou extrordinar, e pilă simplă, dar utilă. Următoarea zi am primit un gel dezinfectant de mâini cu aromă de mandarine și mentă -  este un gel produs util pe care îl am adesea în geantă, mai ales când călătoresc.

Ziua a 9a i-a adus iubitului meu o spumă de duș Samurai cu bambus și lemn de cedru. Parfumul masculin mi-a adus aminte de aromele clasice bărbătești după care nu mă dau în vânt în mod normal, însă actunci când e utilizat, mirosul devine plăcut și chiar îl recomand.

În cea de-a 10-a zi, am găsit un săpunel din gama Rituals pentru hoteluri. Nu l-am desfăcut deoarece îl voi folosi într-o viitoare călătorie, însă conform ambalajului acesta este destinat exclusiv lanțurilor hoteliere și miroase a mandarine și mentă (probabil precum gelul dezinfectant din ziua 8).

În spatele celei de-a 11-a ușițe am găsit spuma mea de duș preferată. The Rituals of Sakura shower foam este varianta nouă a spumei Zensation cu lapte de orez și cireșe despre care v-am povestit deja aici. Un miros ușor dulce, dar care mie îmi place. Tot o spumă de duș am regăsit și în cea de-a 12-a zi, de data aceasta Happy Budha cu parfum de portocale (până recent era cu mandarine - de ce au schimbat nu știu?!) și cedru.

Ziua 13 a fost cu noroc :) pentru că am primit crema de corp Honey Touch (70ml) cu miere de Himalaya si trandafir Indian. Aceasta are un miros destul de dulce, dar mie personal îmi place și o voi folosi, pare o aromă plăcută pentru o seară de răsfăț, bună de aplicat după o baie caldă cu spumă!

Iar acum voi încheia cu produsele primite în ce-a dea 14-a și 15-a zi: o mică (5 ml) cremă de noapte anti-ageing și o mănușă pentru scrub. Despre cât de eficientă e crema și ingredientele acestei voi vorbi însă abia într-o postare viitoare.
Cam aceasta a fost a două săptămână. Rămâneți aproape deoarece în ziua de ajun, vă voi povesti despre produsele găsite în ultima săptămână. Până atunci, nu știu voi ce faceți, dar eu am de terminat curățenia și de făcut valizele... pentru că de Crăciun e vremea să mergem acasă!

Vă îmbrațișez!

No comments: