August 5, 2014

C15 Super Booster - Paula's Choice

Nu cu foarte mult timp în urmă am introdus în rutina mea de îngrijire un nou produs "minune": C15 Super Booster de la Paula's Choice. Făcând parte din gama Resist, acesta produs este unul anti-aging ce ajută la prevenirea și ameliorarea ridurilor, uniformizează culoarea tenului și îi oferă fermitatea de care are nevoie pentru ca pielea să strălucească de sănătate.

Cum te ajută acest produs? C15 Super Booster are exact ingredientele de care ai nevoie: 15% Vitamina C (acid Ascorbic), Vitamina E (tocopherol), Acid Ferulic, glicerină și alte ingrediente skin communication și skin-repairing. Dacă doriți să știți mai multe despre ce conține acest produs, mai jos găsiți lista completă a îngredientelor cu explicațiile de rigoare, așa cu sunt prezentate și pe pagina Paulei Begon (aici).

Ingrediente
Water, Ascorbic Acid (vitamina C/antioxidant), Ethoxydiglycol (agent ce ajută la întinderea și pătrunderea în piele a produsului), PPG-26 Buteth-26 (emulsificator), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (agent de îngroșare), Tocopherol (vitamina E/antioxidant), Ferulic Acid (antioxidant), Sodium Hyaluronate (skin repairing ingredient - ajută la regenerarea pielii ), Acetyl Octapeptide-3 (cell-communicating ingredient), Glycerin (skin-repairing ingredient), Panthenol (skin conditioning agent), Sodium Metabisulfite (stabilizator/antioxidant), Triethanolamine (ajustor de pH), Phenoxyethanol (conservant).



Cum îl folosesc? Produsul se poate folosi ca atare sau în combinație cu un ser sau o crema hidratantă. Mie îmi place să îl aplic dimineața, după curățare și tonifiere, în combinație cu antioxidantul din gama Skin Balancing. Cu ajutorul pipetei cu care este prevăzută sticluța aplic pe ten 4 picături (pe frunte, nas și pomeți) după ce am aplicat și o cantitate mică de ser antioxidant pe aceleași zone. Cu mișcări ușoare masez cele două produse pe ten, fără a le amesteca în prealabil în palmă (pentru a evita oxidarea acestora), iar după câteva minute aplic și un produs pentru protecție solară (de cele mai multe ori cu SPF 50).

Resist C15 Super Booster și Serul antioxidant din gama Skin Balancing
Ce am observat? Trebuie să recunosc că efectele acestui produs nu sunt vizibile cu ochiul liber, dar eficiența sa nu se lasă mult așteptată. În perioada în care am început să îl folosesc pielea meu arăta destul de rău, dar în mai puțin de două săptămâni C15 Super Booster m-a ajutat să îmi recapăt tenul "disciplinat" și să îi redau aspectul luminos.

Unde - cât? Din păcate, în momentul de față RESIST C15 Super Booster este disponibil doar peste ocean. Eu l-am cumpărat cu ajutorul cuiva care a vizitat SUA, însă am înțeles că din toamnă îl vom găsi și în Europa într-o formulă puțin modificată (conform Pasagera.ro  - concentrația conservantului are o valoare peste cea admisa in UE). Prețul produsului a fost de 45$, ceea ce este 33,5 Euro, dar mă aștept ca acesta să coste în Europa mult mai mult decât ne spune conversia valutară.

Dacă doriți să citiți și alte păreri despre acte produs, vă recomand să aruncați o privire pe makeupalley.com, o bază de date pe care eu o confrunt aproape de fiecare dată înainte de a-mi cumpăra un nou produs cosmetic. Dacă îl urmăriți pe Wayne Goss probabil știți deja că și el adoră acest produs, iar filmulețul cu impresiile sale poate fi văzut aici.

În cele din urma țin să vă spun că mă declar mulțumită de acest produs și mai mult ca sigur va rămâne în rutina mea de îngrijire. Singura parte proastă a acestui Supper Booster valabilitatea redusă, de doar 2-3 luni de la deschidere, dar rămâne să vedem cât de repede se va consuma și cum se va prezenta după această perioadă.

Acum, că v-am spus ce cred eu despre Resist C15 Super Booster, vreau să știu și părera voastră! L-ați încercat? Dacă nu, ați mai auzit de acest produs? Ce impresie v-a lăsat?

No comments: