September 30, 2013

Gel de curățare Johnson Face care

În ultimele două luni am introdus în rutina mea de îngrijire cleanserul pentru piele normală și mixtă de la Johnson & Johnson. Mi se terminase cleanserul spumă de la Boots (review aici) și nu aveam răbdare până să îmi ajungă o comandă Paula’s Choice, așa că am apelat la un produs ușor accesibil.

Am cumpărat acest gel de curățare din Carrefour și a costat circa 4,5 euro (aproximativ 20 de lei). Produsul se prezintă ca un gel incolor cu mici particule albastre menite să hidrateze și să reîmprospăteze (mă îndoiesc însă că acest produs ar avea proprietăți hidratante).

Descriere
Volumul său este de 150 ml, cantitate suficientă pentru circa 3 luni de utilizare zilnică, dar evident, acest fapt diferă în funcție de cât de mult produs preferați să utilizați o dată. Eu una prefer să aplic o cantitate cât un bob de mazăre.

În gelul transparent se găsesc mici particule ușor abrazive de culoare roz. Din păcate acestea sunt cam ineficiente deoarece nu își schimbă consistența în contact cu apa (mă așteptam să se dizolve) și se spală de pe față fără a avea vre-un efect.
Ingrediente

Părerea mea
Cleanserul Johnson & Johnson curață eficient tenul, fără a-l usca în mod excesiv. Folosesc acest produs atât dimineața, imediat după ce mă terezesc, cât și seara, după demachiere și pot afirma că elimină cu success sebumul și impuritățile de pe ten, pregătind pielea pentru următorii pași (în cazul meu hidratare și machiaj dimineața, respective exfoliere chimică, antioxidant și hidratare seara).

Concluzie
Cleanserul Daily Essentials este eficient, dar nu extraordinar. L-aș încadra în aceeași categorie cu spuma de curățare de la Boots, deoarece deși ambele produse au fost eficiente, nici unul nu mi-a trezit dorința de cumpăra un nou tub.

Comparație
Este al doilea produs de curățare pe care îl folosesc de la Johnson & Johnson: am folosit în urmă cu ceva vreme cleanserul din gama Bebe (foarte asemănător cu acesta) și nu pot spune că am sesizat diferențe majore între gelul Bebe Young și Johnson.

Ați încercat produse Johnson & Johnson? Ce impresie v-au lăsat? Ce mi-ați recomanda șă încerc de la această firmă?

2 comments:

Adelina Radu said...

Oare de ce nu m-am gandit pana acum sa incerc si produse Johnson?
Trebuie sa le dau o sansa. :)

Adelina Radu said...

E prima oara cand aud de acest gel de curatare. Am avut gel de dus de care am fost multumita dar de produsele pt fata habar nu aveam. Exista si pt ten gras?