August 11, 2017

Am revenit!

După un weekend petrecut în țară la Untold am realizat cât mie de dor de voi! Am început acest blog acum mai bine de șase ani din dorința de a menține legătura cu prietenele de acasă. Doream să nu pierd contactul cu ceea ce se întâmplă în țară și să interactionez totodată cu persoane cu interese comune cu ale mele.

Mi-am dat încă de la început seama că blogul meu va fi unul de Beauty deoarece îmi găseam tot mai des inspirația de a scrie despre acest subiect. Întotdeauna am avut o afinitate pentru produsele de infrumusetare dar am realizat cu adevărat ca Hobby ul meu risca să devină o obsesie când am observat cu stupoare nu mai aveam loc pe etajere pentru nici un produs în plus. Dar de-a lungul anilor și a multor sesiuni de "blogăreală" am reușit să îmi temeprez dorința de a cumpăra și testa tot ce îmi ieșea în cale și am învățat să apreciez acele produse eficiente, cu îngrediente bine alese devenind un cumpărător informat (și foarte greu de mulțumit aș spune).

Chiar dacă am început cu subiectul "beauty", treptat am început să scriu și despre alte lucruri deoarece cosmeticele nu sunt singurul meu hobby. Dacă e să fiu sinceră trebuie să recunosc că nu am găsit până la această datu un hobby care mă definește în totalitate. Sunt pasionată de produsele de îngrijire și de makeup, îmi place la nebunie să citesc, ador să călătoresc în cele mai mai îndepărtate locuri ale lumii unde adesea ajung să pierd pierd ore întregi făcând cu mare drag fotografii, iar când am timp liber ador sa coc diverse aluaturi de la pâine cu maia și prăjituri sofisticate pe care le țin uneori să le decorez în cele mai mici detalii  (WOW! Ce frază lungă și amețitoare, dar deh, ca toate pasiunile mele).

Dacă este vreo pasiune care mă definește nu aș putea să spun, însă cert e că toate aceste bucățele fac parte din mine și nu aș vrea să renunțe la nici una.

Voi face tot posibilul să fiu din nou activă în mediul online, unde vă voi vorbi despre toate aceste pasiuni. Voi renunța la avea un blog de beauty și voi avea un blog mai eprsonal, mai despre mine. 

Sper să vă regăsesc în continuare atât aici, cât și pe pagina de Facebook și pe cea de Instagram și sper să ne împrietenim din nou! 

Vă doresc o zi/seară frumoasă!

Adelina

No comments: