December 24, 2016

Ritual Advent - Ultima săptămână

A sosit și ziua asta! E ajun de Crăciun și eman bucurie prin toți porii! E o zi atât de frumoasă și de fermecată încât nu pot să nu vă mărturisesc că sunt cât se poate de nerăbdătoare să vină Moșul! Nu e vorba de valoarea cadourilor pe care le primesc sau pe care le ofer, ci de faptul că în seara aceasta ne arătăm iubire prin mici atenții și zărim zâmbete sincere pe fața celor dragi.

Atunci când oferi un cadou din inimă, unul la care ai muncit și pe care persoana dragă ție și l-a dorit, nu ai cum să nu fi emoționat și împlinit când îl desface!

Între timp, eu m-am cadorisit singură cu ultima sătămînă de surprize din calendarul Rituals. Dacă nu ați citi până acumd e surprizele deja găsite în primele două săptămâni, vă invit să citiți posările anterioaare aici și aici.

Cea de-a 16-a zi mi-a adus un mic (5 ml) gel hidratant de față, din aceeași gamă precum crema de noapte din ziua 14 (vezi foto aici), iar ce-a de-a 17-a o cremă de corp The Ritual of Dao (70ml) cu un miros proaspăt, foarte plăcut.

În a 18-a zi am primit scrubul cu sare de mare din colecția Hammam cu ghimbir și eucalipt (125 ml).

Pe data de 19 am zărit în spatele ușiței scrubul de mâini Miracle cu Ginseng si Ginkgo Biloba (30 ml). Nu am fost foarte entuziasmată la vederea acestuia pentru că aveam deja acest produs full size, însă am decis să il încerc și mare mi-a fost surprinderea când am observat că au îmbunătățit formula,iar cea nouă miroase mult mai bine (iar ingredientele par și ele mai ok).

Zilele de 20 și 21 mi-au adus două produse de îngrijire: o cremă anti-ageing cu factor de protecție solară 15 (5 ml) și o altă cremă pentru fermitatea pielii tot cu FPS 15 (5 ml).

În a 22-a zi am regăsit din nou un produs destinat bărbaților, gelul de duș din gama Samurai. Un produs cu efect răcoritor,acest gel de duș are extract de bambus și mentă japoneză și are 70 ml.

Sub numărul 23 am regăsit șervetele demachiante Miracle wipes (10 buc - separat se găsesc la - 3.5£) cu aloe vera organică și floare de lotus.

Iar astăzi, în ajun de Crăciun am regăsit crema de mâini Ginkgo's Secret cu Ginseng si Ginkgo Biloba. Deși e un produs vedetă Ritals eu nu am fost niciodată atrasă de el, dar asta pentru că în general nu sunt fana cremelor de mâini. Voi încerca să îi acord o șansă ;)
Sursa feelunique 
Acestea au fost produsele din Adventul Ritals 2016. A fost singurul meu Advent din acest an, dar mi-a plăcut experiența. Desi entuziasmul din primele zile a mai dispărut pe parcurs (mai ales când a trebuit să mă întorc la muncă), am simțit zi de zi bucuria unei surprize. Dacă în 2017 vor mai vedea un calendar asemănător si vor introduce produse diferite s-ar putea să îl achiziționez din nou.

Iar acum... Că s-au terminat surprizele din Advent... Rămâne să vă urez sărbători fericite! Chiar dacă am vorbit de bucurii materiale până acum, nimic nu se compară cu iubirea și căldura celor dragi așa că vă doresc o seara de Ajun minunată și un Crăciun frumos, plin de dragoste!

No comments: