August 2, 2016

5 geluri de duş de încercat

Nu e un secret faptul că produsele mele favorite de îngrijire sunt gelurile de duş. Adesea cumpăr unele doar pentru a încerca o nouă aromă, o nouă textură sau o nouă marcă. Niciodată nu mă pot rezuma la un singur gel de duş, iar acum în baia mea se regăsesc 5 produse diferite (și mă refer doar la cele deschise).

Cel mai vechi produs de pe raft e crema de duş de la Le Petit Marseillais cu unt de karite si acacia. Un produs catifelat ce lasă pielea fină şi cu un miros uşor dulce ce mă duce cu gândul la o budincă de orez în lapte. Nu e un produs extraordinar, dar e plăcut şi i-aş da nota 8 (din 10).

O altă cremă de duş este cea de la Radox cu unt de shea si ghimbir. La fel de hidratantă precum cea de la Le Petit Marseillais şi cu un miros proaspăt dulceag cu note de zmeură, crema de duş de la Radox merită încercată măcar o dată (costă 1,99 lire/250 ml, dar o găsiţi uneori la 1 liră la ofertă în Boots). Nu mă pot decide dacă îmi place mai mult decât prima aşa că îi voi acorda aceeaşi notă de 8.

Cel de-al treilea produs se întâmplă să fie tot o cremă de duş - fără a avea o preferinţă pentru produsele cremoase observ că acestea prodomină în baia mea - de la Elmiplant cu bambus şi extract de orez. Un produs primit cadou care m-a surprins în mod deosebit prin mirosul proaspăt ce îmi aminteşte de gelul de duş cu Bambus de la Yves Rocher (unul dintre favoritele mele). Primeşte nota 9 şi promisiunea că voi mai încerca şi alte produse de la Elmiplant.

Gelul de duş revitalizant de la Balance me este probabil cel mai scump produs din categoria de faţă (preţul său fiind de 6 lire/100 ml) şi cel care îmi place cel mai puţin. Mirosul de citrice, usor mentolat mă duce cu gândul la o pastă de dinţi cu lămâie. Deşi aroma este fresh, nu este genul meu aşa că îi acord doar nota 5.

Ultimul produs cumpărat este spuma de duş Hema (4 lire/200 ml). Mirosul fresh, foarte asemănător cu cel al parfumului Light Blue (Dolce & Gabbana) şi textur catifelată mă fac să îi dau nota 9.

Ce părere aveţi despre aceste produse de duş? Le-aţi încercat? Ce produse de curăţare vă plac în mod deosebit? Sunt mereu curioasă să încerc ceva nou!

O zi frumoasă! 

No comments: