March 18, 2016

Ultimele cumparaturi (haul Boots si TK Maxx)

Bună fetelor,

Vă spuneam la finalul lunii trecute că m-am mutat la Londra și că (în sfârșit) am acces la multe produse cosmetice la care doar visam cât eram în Cipru. Dacă în sfârșit nu mai e nevoie sa trag sfori pentru a pune mana pe oje Ciate sau OPI la prețuri accesibile, asta nu poate decat sa însemne ca mi-am dat frau liber dorințelor si mi-am cumpărat câteva cosmetice care mi-au stârnit curiozitatea.

Printre produsele cumparare recent se numără:
  • O crema de corp cu ulei de argan de la A5 Argan Oil. Am cumăarat aceasta crema deoarece pielea mi-a devenit mai uscată ca niciodată (vântul londonez pare să nu îmi prindă prea bine). Deși aveam multe alte creme în Cipru, acestea sunt pe drum spre mine (undeva, pun vapor cu hainuțele și catrafusele mele), așa că a trebuit să îmi cumpăr repede un produs hidratant. Mirosul acestui unt nu e desobit, dar e placut, iar efectul este pe măsura așteptărilor. 

  • Un cleanser de la Boots din gama Simply sensitive (il găsiți aici). Când vine vorba de cleansere nu țin foarte mult sa fie de cea mai buna calitate și nu mă uit doar la branduri renumite (cum fac de cele mai multe ori în cazul altor creme și tratamente). Am în vedere doar ca produsul ales să nu conțină ingrediente cu potențial iritiant in prima parte a listei (mai exact in primele 3 sferturi ale listei), iar dacă găsesc spre final puțin parfum, trec cu vederea. Cum aveam într-o seară timp de pierdut prin Boots (așteptând un tren) am luat la puricat produsele pentru curățare și m-am oprit asupra acestuia. Ingredientele sale sunt ok, nu contine alcool, parfum sau alți monstruleți care să trebuiască tinuți la distantă. Pe lângă asta, e ft ieftin, acum găsindu-se la 1.24£ (disponibil pentru livrare si in Romania pe site-ul lor internațional aici).



  • O mască de păr cu miere de la Garnier din gama Ultimate Blends. Cumpărată tot din Boots, aceasta costă 4,49 si este destinată părului fin, distrus (dipsonibilă pt comandă în România aici).


  • Am ales și o superbă lumânare parfumată marca Sebnini of England. Oh, de aș putea să fac postarea asta parfumată să simțiți cât de bine miroase această lumânare! Până relativ recent, eram fana lumânărilor Yankee Candles, dar aroma produselor din colecția Sebnini of England m-a făcut să uit de Yankees! Produsele Sebnini sunt destul de scumpe în mod normal, dar în TK Maxx le-am găsit la 5£ (29 lei).


  • Nu sunt produse cosmetice, dar țin să vă menționez despre o nouă descoperire: umerașele cu catifea! De ce sunt așa minunate? Pentru că sunt finuțe, drăguțe (în nuanța mint!), nu agață hainele (cum am pățit cu cele de lemn), dar nu le lasă nici să alunece (stiți ce dificile pot fi bluzițele de satin sau de mătase). Umerașele astea au costat cam 6£ (35 RON/18 buc) și sunt perfecte!


Ar mai fi și alte produse, dar nu vreau să vă plictisesc. Voi ați încercat ceva din produsele enumerate de mine? Dacă da, sunt curioasă să vă aud părerile!

No comments: