October 9, 2015

Ulei de duș Ritual... - review

Astăzi vă prezint un nou review la un ulei de duș Ritual!

Cele ce mă citesc de mai demult, știu deja că am o "pasiune" pentru produsele de duș. Fie că sunt sub formă de gel, spumă sau ulei, produsele de duș ajung adesea în coșul meu chiar dacă le întâlnesc la supermarket, farmacie, în timp ce mă plimb pe străzile unui nou oraș sau când le zăresc din confortul fotoliului meu (adică în mediul online).  

Astăzi am ales să realizez un review la uleiul de duș Ritual și sper că îl veți citi cu plăcere!

Deoarece cunoșteam de anul trecut produsele acestei firme (din concediul la Amsterdam), era doar o chestiune de timp să cumpăr un nou produs pt duș de la Ritual...

Uleiurile pt. duș de la această firmă costă în mod normal 8,5 euro conform site-ului lor și au 200ml. Pe acesta însă, eu l-am luat la reducere și deși nu îmi amintesc cu exactitate cât a costat, știu că era ediție limitată și trebuie să fi costat în jur de 4 lire sterline.

Uleiul de duș Ritual are o consistență mătăsoasă, plăcută. Este emolient și lasă pielea fină, dându-mi impresia că ar fi mai hidratant decât un gel de duș normal. Probabil această senzație este oferită de faptul că este un produs sub formă de ulei, dar dacă doriți să aflați mai multe despre componența sa, vă invit să îi analizați ingredientele pe care le puteți găsi în imaginea de mai jos.
Mirosul acestui produs este unul floral, cu iz oriental aș putea spune. Este o aromă tare, dar care nu persistă. Totuși, acest aspect nu mă deranjează în mod deosebit deoarece nu aș putea spune că îmi place parfumul său.
Partea proastă este că la fiecare utilizare se consumă destul de mult produs și, prin urmare, este destul de costisitor. Totuși, datorită texturii luxuriante și mătăsoase pe care o are acest ulei de duș, v-aș recomanda ca măcar o dată să încercați un astfel de produs pentru a decide dacă vă place consisteța sa și senzația lăsată pe piele. Eu una nu sunt o mare fană a uleiurilor (nu sunt adepta demachiantelor bifazice exact din acest motiv), însă mi-a plăcut acest produs pentru duș și nu resping ideea de a mai încerca pe viitor și alte uleiuri de duș.

Voi ce părere aveți de uleiurile de duș?

1 comment:

Unknown said...

este un brand pe care nu l-am incercat pana acum dar imi doresc