February 1, 2015

Review Revlon Photo Ready BB Cream

Review-ul de față stă demult timp cumințel în laptopul meu așteptând să fie publicat. Sunt sigură că deși îl public la mult timp de la apariția BB creamului Revlon Photoready sunt multe fete care nu au avut ocazia să îl încerce și vor să afle mai multe despre el.
Revlon Photo Ready BB Cream este o cremă hidratantă nuanțatoare cu SPF 30 și este disponibilă în 3 nuanțe: light, light/medium și medium. Eu personal am cumpărat acest produs de pe un site din Statele Unite (postarea "haul" aici) unde acesta costă 12$ (47 de ron), dar în Europa prețul său este de 10£ (conform Boots UK 59 de ron) și am ales nuanța light/medium.

Am folosit acest BB cream aproximativ 3-4 luni, mai exact până la epuizare. Ce mi-a plăcut la el:
- mi-a oferit hidratarea de care aveam nevoie (după curățarea tenului nu a fost nevoie să folosesc o bază de machiaj sau o altă cremă hidratantă)
- mi-a asigurat protecția solară necesară
- nu are parfum
- are la bază ingrediente bune (tenul meu sensibil ar fi simțit ușor un ingredient iritant, dar BB creamul acesta nu mi-a creat probleme) și este cotat cu GOOD pe beautypedia.
- asigură o acoperire medie

Ce nu mi-a plăcut:
- textura sa e puțin cam grasă, prin urmare nu l-aș recomanda cuiva cu tenul gras fiind mai potrivit pentru un ten uscat sau chiar mixt (dacă zona T nu e foarte grasă)
- lasă o strălucire inextetică pe față, dar dacă îl fixați cu pudră nu veți avea probleme
- la o primă vedere culoarea a fost cam închisă, blenduit bine s-a adaptat la culoarea tenului meu, dar totuși ar fi fost perfectă o nuanță mai deschisă (din acest motiv l-am folosit la finalul verii când aveam tenul bronzat)
- mi-aș fi părut să dureze mai mult (rezistă aproximativ 5 ore)

Iar acum, după ce v-am povestit câte ceva despre BB Creamul Revlon Photo Ready e timpul să îl vedeți și în acțiune.
Fotografiile sunt realizate înainte de fixa BB creamul cu pudră.


Ce părere aveți de efectele acestui produs? Eu pot spune că deși mi-a plăcut acest BB Cream nu ar fi primul produs la care aș alerga pentru a-l cumpăra din nou. Până în prezent BB creamul meu favorit rămâne Absolute Total Diamond BB cream de la Skin 79, dar cum acesta nu e tocmai ușor de cumpărat rămâne să caut în continure un BB cream bun, iar dacă nu voi găsi acesta rămâne în continuare o alternativă.

După citirea acestui review, ce impresie va lăsat acest BB cream? L-ați încerca?

3 comments:

Adelina Radu said...

Buna
In poze arata bine,nu se vede prea mare diferenta de culoare
Eu am de la Bioderma crema fps 50 nuantata -light- dar daca e sa folosesc cantitatea corecta nu se vede deloc bine :(

Adelina Radu said...

Ai incercat sa aplici peste o pudra putin mai inchisa?

Adelina Radu said...

nuanta ligt nu e deschisa, e mult prea inchisa , e ca un bronz de 2 saptamani continue la mare :), dar faza cu pudra o folosesc la o crema cu factor mineral, care lasa acea tenta albicioasa