February 4, 2015

OPI Diva of Geneva - NOTD

Buna fetelor, astăzi vreau să vă vorbesc despre o nouă ojă care mi-a intrat în colecție, o culoare deosebită care o dată văzută în magazin mi-a ajuns direct la inimă.

După cum știți deja, ojele sunt o mare iubire de-a mea și mi-aș dori să pot avea toate culorile existente... Le-aș ține frumos aranjate pe rafturi elegante, dichisite ca la magazin, of... ce mult mi-ar mai plăcea! Dar până îmi voi permite toate nuanțele la care visez îmi cumpăr încet, încet câte o sticluță magică pe care o adaug cu mândie la colecția mea.

O astfel de o ojă de vis este și "Diva of Geneva" de la OPI, un Bordeaux deosebit cu superbe irizații violet. Am cumpărat această ojă în iarnă când am fost acasă (în România) și o păstrez la loc de cinste în colecția mea. O folosesc cu plăcere și mi-e greu să mă despart de ea chiar și când sunt în mână cu bucățica de vată îmbibată în acetonă.

În poza din dreapta veți observa că i-am distrus căpăcelul. Să știți că nu m-am suparat pe ea, ba chiar mi-a părut rău că am distrus frumuețe de sticluța de ojă însă "Diva" nu voia să se desfacă și a trebuit să recurg la puțină muncă de convingere.
Dar să las vorbăria la o parte și să vă-o prezint pe Diva de la Geneva în toată splendoarea sa:

Nu știu dacă fotografiile îi redau perfect calitățile, însă e o ojă frumoasă, mai rezistentă decât altele produse încercate de la OPI.
 Pentru o aplicare precum cea din imaginile de față sunt necesare 2 straturi.
Cantitatea este una rezonabilă, în sticluța găsindu-se 13 ml de ojă, precum în toate sticluțele OPI, iar prețul la care puteți cumpăra "Diva of Geneva" este de aproximativ 50 de lei.
Aceasta este noua mea pasiune în materie de oje OPI. Pe voi ce oje c-au mai cucerit în ulimul timp?

2 comments:

Adelina Radu said...

Wow. Este fantastica aceasta oja. Daca am ocazia sigur mi-o voi achizitiona pentru ca imi place foarte mult!

Adelina Radu said...

Wow e de-a dreptul superba oja asta. Iar tu ai o forma la unghii foarte frumoasa.


Te pup