January 28, 2015

Pattern manicure - NOTD

Buna fetelor! A trecut ceva vreme de când ne-am "văzut" ultima dată! A fost o perioadă aglomerată în care am acumulat ceva oboseală, însă mi-am propus să nu mai las să treacă încă o zi fără să vă scriu. 

Pentru că sunt într-o pană de inspirațe, am să vă arat manichiura mea realizată cu benzi Sally Hansen cumpărate de pe unul dintre siteurile mele favorite: Fragrancedirect

După cum vedeți mai sus, am folosit pe restul unghiuțelor Essence - "Do you speak love" și am finalizat cu un top coat Opi. 


Ce spuneți, vă place combinația? Mie îmi plac mult benzile pentru manichiură de la Sally Hansen. Dacă vă atrag și pe voi le găsiți aici la doar 1,15£ (1,53€ sau 6,88 Ron) - o reducere ft mare având în vedere prețul lor normal de 10£. Setul conține 12 bucăți.

Vă doresc o zi frumoasă!

6 comments:

Adelina Radu said...

Arata exceptional aceasta combinatie. Eu nu sunt mare fana a benzilor decorative pe unghii, dar am inteles ca cele de la Sally Hansen sunt foarte bune calitativ!

Adelina Radu said...

Foarte frumos arată acele benzi! Am comandat și eu în trecut de pe site câteva produse de îngrijire și un parfum. Prețurile pentru lacurile de unghii sunt foarte ok, abia acum am băgat de seama.

Adelina Radu said...

Oo, dar ce preț bun au. Îmi place, arată tare bine combinația. :)

Adelina Radu said...

Da, au un pret foarte ok :)

Adelina Radu said...

Ma bucur ca iti place. Nici eu nu sunt mare fana benzi, insa unele modele sau texturi sunt greu de reprodus din lac. Acum mi-am comandat benzi argintii metalice, sunt curioasa cum vor fi!

Adelina Radu said...

Am comandat pana in prezent de 3 ori de la ei si a fost ok de fiecare data. Eu m-am axat pe produse pt unghii si de ingrijire.