December 22, 2014

Manichiura festivă cu OPI - NOTD

Crăciunul acesta am dorit o manichiură simplă și elegantă așa că am lăsat la o parte plăcuțele cu Moșuleți și fulgi de nea pe care le foloseam în anii trecuți. Am ales o nuanță simplă, mai sobră, dar frumoasă de la OPI care a fost aplicată în dublu strat pentru a obține un aspect uniform și o colorare intensă.

Trebuie să vă mărturisesc că nu am realizat singură această manichiură, am avut parte de ajutor. Moșul meu Crăciun secret de la muncă m-a cadorisit cu un cupon pentru o manichiură spa la un salon deoarece spunea ea (colega ce mi-a fost Moș) că am întodeauna grijă de unghiuțele mele și era timpul să mă relaxez și să las pe altcineva să mă alinte. Deși ea nu mă citește (pentru că nu vorbește limba română) vreau să îi mulțumesc și pe blog pentru cadoul ei frumos!

Dar să revenim la unghiuțe! Pentru realizarea acestei manichiuri s-a început cu Natural Nail Base Coat de la OPI, s-au aplicat două straturi de Got the Blues for Red tot de la OPI și s-a încheiat cu un top coat de la aceeași firmă. Dacă doriți să vedeți produsele folosite am pus linkuri-le lor în text.

Acesta a fost rezultatul:



Din păcate, deși este OPI o marcă lăudată pentru rezistența sa, oja mea s-a ciobit după două zile (am fost la manichiură vineri, iar poza e de aseară, duminică). Din fercire, am corectat cu oja Essence "Do you speak Love?" (care e o tonalitate mai roșie) și acum manichiura e din nou imaculată.

Ce părere aveți despre nuanța Got the Blue for Red? Mie îmi place mult în ciuda faptului că s-a ciobit și m-aș fi gândit să o cumpăr, dar după cum v-am spus deja, am deja o ojă Essence într-o nuanță foarte apropiată (aceea fiind puțin mai deschisă), dar chiar și așa dacă o găsesc la reducere am să o iau pentru că știți cum se spune, nu? Nu sunt la fel, sunt similare!
Fotografia Elsei de la Like a Candy Shop

4 comments:

Adelina Radu said...

E foarte frumoasa culoarea. Si eu am problema asta cu OPI. Unele culori rezista mai mult, altele mai putin. Am o oja rosie superba care sare dupa jumatate de zi :(

Adelina Radu said...

Mare pacat, ma asteptam sincer sa ma tina macar pana la Craciun. Din pacate insa nu am putut sa nu spal vase si sa fac curatenie (desi am purtat manusi)... poate daca leneveam tinea mai mult.

Adelina Radu said...

Ce ma oftic pe OPI , costa enorm si se ciobesc destul de repede!!! In rest culoarea e superba !! An nou fericit draga mea !
Pupici

Adelina Radu said...

Asa e, sa sti ca recent am fost enorm de dezamagita si de Ciate, voi povesti pe blog zilele astea :(