September 17, 2014

RiRi ♡ MAC - Duo Blush Hibiscus Kiss

Astăzi vreau să vă prezint o minunăție pe care mi-a adus-o anul trecut Moș Nicolae (mai exact m-am cadorisit singură, dar astea sunt deja detalii) și anume blush-ul Mac "Hibiscus Kiss" din Colecția RiRi MAC. Știu că a trecut mult de atunci decembrie, dar sper să citiți încă această postare cu interes.

Cum nu aveam nici un blush Mac în colecție și cum pentru mine puțină culoare în obrăjori e necesară, am spus că e timpul să îmi îmbunătățesc colecția cu un unul de la acestă firmă. Mi-am cumpărat așadar "Hibiscus Kiss" care este un produs cu dublă funcție deoarece sub elegantul căpăcel auriu se ascunde un bronzer mat și un blush roz (producătorul îl numește corai, dar mie mi se pare roz). Prețul său a fost 24 € (108 RON), dar pentru că eram la început de decembrie, iar în magazinul Debenhams (în incinta căruia este MAC) era reducere de 20% la cosmetice de lux (adică scumpe, deh!) l-am luat cu 19,2 € (86 RON).

La prima vedere, produsul m-a fermecat: ambalaj elegant, strălucitor, culori frumoase, un model finuț cu semnătura Rhianei, aplicat pe fard - toate aceste aspecte crează un design deosebit ce te cucerește (doar l-am pus în coș, nu?), dar din păcate, o dată ce am început să îl folosesc mi-am dat seama că blush-ul în sine nu e mare brânză. Nu e un produs rău, dar nu e unul pentru care cred că merită să dați atâția bănuții.
În primul rând cantitatea de bronzer este mult mai mare decât cea de blush ocupând puțin mai bine de 2 treimi din cutiuță ceea ce face puțin cam dificilă folosirea blush-ului. Pe de altă parte, dacă vă conturați tenul meticulos, probabil veți folosi oricum mai mult această parte decât blush-ul.
  • Bronzer-ul este unul mat, nu foarte pigmentat, însă conform altor review-uri citite pe internet, o dată ce este folosit stratul de la suprafață, bronzerul de "dedesubt" se va dovedi mai pigmentat. Eu îl utilizez bronzerul de câteva luni și deși semnătura Rihannei nu se mai vede la fel de frumos ca în poze, tot nu am ajuns la acel strat "secret".
  • Blush-ul este un roz destul de puternic, pigmentat, cu puține sidef, dar din păcate nu este un produse foarte rezistent, culoarea estompându-se treptat și dispărând complet la 2-3 ore de la aplicare.

Dacă vreți să stiți exact ce conține Duo Blush Hibiscus Kiss, dați click pe imaginea de mai sus  (dreapta) pentru o listă completa a ingredientelor.

Concluzia mea personală este că acest produs este practic, combinînd într-un singur ambalaj bronzerul și blushul. Eu una pot să vă spun că îl folosesc destul de des, dar nu l-aș mai cumpăra încă o dată (ignorând faptul că a fost ediție limitată).

Daca vă tentează, nu vă uitați foarte mult la ambalaj pentru că vă va cucerii cu siguranță și gândiți-vă mai bine dacă aveți nevoie de conținutul acestei cutiuțe frumoase și dacă sunteți dispuse să dați mai bine de 100 de lei pt ea?  Dacă vă place în ciuda tuturor minusurilor eu spun să îl cumpărați! E dpret ca nu mai sunt la fel de încântată ca în ziua în care l-am cumpărat, însă nu pot spune că îmi pare rău că l-am luat.... ah, că mi l-a adus Moșul! Da, da... Moșul!

8 comments:

Adelina Radu said...

Looks lovely <3

Adelina Radu said...

Bronzerul il folosesc si eu ft des, dar blush-ul cred ca l-am folosit de maxim 5 ori. Desi in cutie are o culoare foarte faina, pe obraz parca n-ar nicio legatura.

Adelina Radu said...

Exact la fel mi se pare si mie. Plus ca nu prea tine. Cat despre bronzer e ok, dar nu stiu daca isi merita banutii.

Adelina Radu said...

De aratat, arata de milioane, asa e!

Adelina Radu said...

Of, îmi pare rău să aud că are o rezistență așa slabă fardul roz. E și cam mititel comparativ cu partea de bronzer, așa cum ai constatat și tu și cum se vede și din fotografii. Arată foarte bine, nimic de comentat, însă la prețul ăsta mă așteptam să reziste jumătate de zi sau măcar 8-9 ore.

Adelina Radu said...

Sa fiu sincera eu nu folosesc bronzer si foarte rar aplic si blush, asa ca nu cunosc acest produs, dar mi se pare foarte interesant ca sunt ambele intr-un ambalaj!

Adelina Radu said...

Ma dispera MAC astia...imi fac o gaura in buzunar cat carul....acusi a aparut si noua coletie Riri :((
Pupici

Adelina Radu said...

Eu m-am mai cumintit, dar cel mai usor mod de a economisii pt mine e pur si simplu sa nu intru in magazin.