September 28, 2014

Fall Into Beauty - Zile de septembrie - Notd

Buna dimineața! E o noua  zi frumoasă de toamnă, iar eu, împreuna cu câteva dintre cele mai îndrăgite blogărițel am pregătit pentru voi o postare în tandem cu sezonul în care ne aflăm, colaborare intitulată Fall Into Beauty!

Din acest motiv și pentru că a trecut o bună bucată de vreme de când nu am mai publicat pe blog o manichiură, mi-am spus să pregătesc pentru voi un model simplu, de toamnă. E drept că îmi era dor de un model frumos, realizat cu grijă şi răbdare. 

Să vă povestesc la ce m-am gândit:
  • Am dorit să aleg ca bază o culoare caldă, deschisă, în concordanţă cu zilele călduţe de septembrie. Știu că puteam folosi nuanţe mai pământii, însă la mine în oraş toamna nu s-a instalat atât de bine (la momentul scrierii acestei postări - sâmbătă, ora 10 dimineața - sunt 26 de grade) așa că am preferat un oranj pastelat, mai exact nuanţa LS07 din colecţia Summer Pastele de la Flormar (despre care am mai scris aici).

  • Trebuie să recunosc că deși îmi plac mult ojele Flormar, atunci cand doresc să obțin o culoare frumoasă folosind o ojă din colecția Summer Pastele, trebuie să insist în aplicarea straturilor. Vă spun asta pentru ca dacă și voi sunteți perfecționiste și doriți pe unghii exact culoarea din sticlă veți avea nevoie de 3-4 straturi (și știm cu toate cât de mult durează până se usucă frumos fiecare).

  • Dar să revenim la modelul realizat astăzi :) Pentru decor am folosit nonculori creând o pană din alb și negru, iar pentru că modelul mi s-a părut destul de complex m-am rezumat la realizarea sa doar pe arătător. 
Rezultatul a fost unul simplu:




Ce spuneți? Vă place?

Dacă doriți să mai citiți și alte postări din seria "Fall into beauty" vă invit pe blogurile colegelor mele:

9 comments:

Adelina Radu said...

Draguta manichiura ta <3
http://unghiutele.blogspot.ro/

Adelina Radu said...

Imi place :*

Adelina Radu said...

love it! <3

Adelina Radu said...

eee frumos simplu si de efect imi place

http://deyutza87.blogspot.ro/2014/09/colaborare-fall-into-beauty.html

Adelina Radu said...

Ce unghii frumoase ai! Imi place manichiura propusa :D

Adelina Radu said...

Foarte draguta manichiura si nuanta e frumoasa, pacat ca are nevoie de multe aplicari

Adelina Radu said...

Culoarea ojei de la Flormar nu prea este pe placul meu, poate este prea galbui/orange pentru gustul meu, dar pana este foarte frumoasa si eleganta!

Adelina Radu said...

ce manichiura faina ai!!! nunata e superba!
www.myab.me

Adelina Radu said...

Multumesc mult!