February 1, 2014

Un prânz între blogărițe

Ieri vă promiteam că am să vă scriu despre lucrurile frumoase din viața mea, așa că voi începe prin a vă povesti că în urmă cu câteva săptămâni am avut ocazia de a participa la prima întâlnire a blogărițelor din Oradea!

Ne-am văzut cu toate pe 29 Decembrie 2013 la Tapta, o cafenea cochetă din oraș. Ne-am privit timide unele pe celelalte pentru câteva minute, după care am început să vorbim și nu ne-am mai oprit! După 4 ore pline de povești, bârfe și zâmbete ne-am despărțit cu promisiunea că ne vom întâlnim din nou, la început de vară când voi ajunge iar acasă.

Cu ocazia aceasta, cei de la Elemental (care de altfel sunt tot din Oradea, yey!) ne-au pregătit, în complicitate cu Lorena, o mică atenție, dăruindu-ne tuturor noul lor catalog de produse și un borcănel cu unt de cocos!
Deși untul de cocos este foarte bun, trebuie să recunosc că cel mai mult m-am bucurat pentru catalog. Pasiunea mea pentru produse corect formulate și studierea ingredientelor cosmetice mă face să îmi doresc să îmi creez câteva acasă... un ser cu vitamine sau o cremă hidranată (E drept că mai am muuult de învățat, dar am norocul să am prieteni doctori în biologie organică și chimie ce își petrec toată ziua în laborator și sunt dispuși să mă învețe).

Dar să revenim la întânirea blogărițelor: e greu să exprim aici cât de mult m-am bucurat să le cunosc pe fete! Pot să vă garantez că toate sunt frumoase, inteligente și au niște personalități deosebite! Știu că totul pare un ropot de laude, dar fetele m-au impresionat cu adevărat. Eu una mă temeam că voi întâlni fete "fițoase" sau arogante, dar ele au fost calde, comunicative și drăguțe. Probabil că vă e greu să mă înțelegeți fără a le cunoașste pe fete și de acceea am să încetez cu dulcegăriile, însă am să vă invit pe voi să le descoperiți citindu-le blogurile:


La întâlnirea din Tapta au fost așteptate mai multe fete, dar acestea nu au reușit să ajungă. Prin urmare, imediat după anul nou ne-am întâlnit și cu Bianca Han pe care o puteți citi pe pagina http://machiajeoradea.blogspot.com.

Asta a fost doar una dintre frumoasele după-amieze petrecute în Oradea, orașul meu de suflet! În zilele ce au urmat am reușit să îmi revâd colegii de generală, să petrec clipe frumoase cu familia, prietenii și evident - să îmi cumpăr o grămadă de produse cosmetice. Dar despre ultimele achiziții vă voi vorbi în zilele ce urmează,

Pe mâine!

6 comments:

Adelina Radu said...

mi-a facut placere sa te cunosc. esti o persoana extraordinara:*

Adelina Radu said...

Da,sunt si chiar au mulţi cititori/fani :))

Adelina Radu said...

Pretty ladies :x

Adelina Radu said...

:) Imi place initiativa ta, cu toate ca mie si pana acuma imi placea de blogul tau asa cum era el :) Astept cu nerabdare sa vad ce noutati ne pregatesti! Iar despre prea multa expunere...pana cand tu te simti bine e perfect OK :) Eu te sustin orice ai face :*

Adelina Radu said...

Bine ai revenit! Sa ai un 2014 pe placul tau!
M-ai facut curioasa, oricare ar fi schimbarile, te sustin din spatele ecranului. Pupici!

Adelina Radu said...

Multumesc ca imi esti alaturi!