November 25, 2013

Preț magazin vs. iherb.com

Sursa: www.iherb.com
Cred că este site-ul iherb este deja bine cunoscut de mai toți cititorii mei deoarece v-am povestit de nenumărate ori despre bunătățile ce mi le-am comandat de la ei. Vă spuneam că este și ieftin, dar de această dată am descoperit recent o diferență frapantă între prețul din magazin al unui baton Atkins și cel de pe iherb.

Credeți-mă, înțeleg faptul că există taxe și comisioane care se plătesc la import și sunt deacord cu faptul că trebuie și comerciantul să își câștige pâinea, ănsă uneori diferențele sunt rușinoase. 

Pentru a înțelege mai bine la ce mă refer, mai jos puteți vedea că un baton de ciocolată neagră Atkins de 60 de grame costă 3,19 euro (14 ron)/bucata la mine în oraș, în timp ce eu am plătit 6,67$ pentru un set de 5 batoane de 40 de grame bucata (1,33$/1 euro sau 4,4 ron per baton).

Click pe ambele imagini pentru mărire
Eu în momentul de față aștept cu entuziasm un colet de la iherb, dar vă voi povesti mai multe despre ce mi-am comandat când vo0r ajunge produsele.

Aceeași diferență majoră o regăsiți și la pensulele de machiaj Real Tehniques sau Eco Tools care deși se importă în România, prețul este evident mai mare. Totuși, atunci când ai nevoie de ceva urgent, e mai bine să comanzi de la cea mai apropiată sursă, evident. Eu însă sunt calculată la cadouri și produsele de care am nevoie, așa că apelez în continuare la comenzile de peste ocean.

Voi ați mai observat asemenea diferențe frapante?

4 comments:

Adelina Radu said...

Am observat la vitaminele Alive diferente mari de pret dar aveam nevoie de ele si atunci am dat 60 si ceva de lei pe o cutie si pe iHerb am vazut la jumatate de pret. Dar cand ai nevoie urgenta atunci cumperi si mai scump dar daca nu aveam nevoie de produse imediat atunci comandam de pe iHerb :D

Adelina Radu said...

Eu ma informez intotdeauna inainte de o achizitie, caut oferte pana ajung la cel mai bun pret.
Da, iHerb chiar merita atentia noastra chiar aca trebuie sa asteptam putin mai mult coletele.:)
Pupici

Adelina Radu said...

Si eu am remarcat diferentele de preturi pentru pensule, dar cineva mi-a replicat ca nu i se pare ca difera mult. Poate nu iau eu ceva in considerare, transportul, conversia, habar n-am, dar cred ca e evident ca merita cumparate de pe iherb.

Adelina Radu said...

I looooove iHerb :) that's all!