November 13, 2013

Ce vor bărbații...? (fashion)

Sursa: www.tinar.ro
Astăzi voi aborda un subiect delicat pentru toate femeile - cum ne îmbrăcăm pentru el. Încă din adolescență am început să ne îmbrăcăm pentru cei din jur, mai exact pentru a capta atenția bărbaților. Da, e drept că astăzi am ajuns să mă îmbrac elegant pentru mine, deoarece o ținută office mă face să ma simt mai puternică, iar o rochie fină mă face și mai fermecătoare, dar era o vreme când nu făceam asta pentru mine, o făceam pentru "el". 

Și sunt sigură că și voi ați trecut prin asta: fie că el era un Ghiță, un Ionică, un Istvan sau o Marilena (hei, să nu judecăm!) v-ați îmbrăcat într-un anume fel pentru a atrage și a capta întreaga sa atenție. Dacă vă aminiți cu nostalgie acele vremuri, dacă încă vă aflați în căutarea sufletului pereche sau dacă l-ați găsit dar vă place și astăzi să îl/o impresionați, citiți în continuare pentru că s-ar putea să vă placă propunerile mele!

Am ales pentru astăzi câteva ținute elegante și provocatoare de pe site-ul Tina R. Mie acest brand îmi denota rafinament și îmi amintește cu nostalgie de primele mele tangențe cu moda.

Nepoții pantalonilor mei -
 sursa: www.tinar.ro
După cum vă spuneam, am descoperit acest brand undeva în adolescență (poate chiar mai devreme) și am suspinat mulți ani cu tristețe în suflet, deoarece hainele lor nu se găseau în Oradea. Prin urmare, de fiecare dată când se făcea să călătoresc cu părinții, iar asta se înâmpla destul de des, căutam în magazinele universale sigla Tina R (ce mai dădeam eu din codiță când intram în magazinul Star din Brașov!). Nedisponibilitatea asta avea și partea ei bună: eram super trendy și admirată de colegele de școală deoarece nimeni nu avea haine ca și mine, eram unică, ce mai!

Și ca să revin la tema de bază, evident că și pe vremurile acelea din fragedă pruncie era în viața mea un el pe care eu căutam neîncetat să îl impresionez. Aveam doar 13 ani, dar eram determinată să îmi cuceresc prima iubire: nu contează cum îl chema, cert e că era simpatic și intangibil (ca și toți bărbații din viața mea, că doar mi-au plăcut misterioșii), așa că am avut ceva de muncit pentru a ajunge în grațile sale, dar am reușit. Nu știu dacă a fost datorită pantalonilor mei mulați din satin TinaR sau nu, dar cert e că pantalonii aceia au rămas în amintirea mea ca o "uniformă sexy" a celor mai frumoși ani. M-am încăpățânat și i-am purtat până în liceu și i-aș mai purta și astăzi dacă ciocolata ar avea efect de tonifiere.


Evident, că nu am mai găsit la Tina R pe site acei pantaloni magici, însă am găsit unii relativ asemănători - Îi puteți regăsi în poza de mai sus. Aceștia nu sunt fabricați tot din satin, însă sunt mulați și îmi amintesc de cei din adolescență :)

Iar acum, că veni vorba de sugestii, nu pot să vă recomand decât rochițe pentru că asta port eu 5 zile din 7. Am pus ochii atât pe ținute office, cât și pe unele ideale pentru o petrecere sau o ieșire în oraș, însă fără să vreau am ales doar ținute negre - probabil că e mai bine așa, doar negrul merge la orice. Dar să lăsăm vrobăria și să vă prezint sugestiile mele.

Pentru birou:
Sursa: www.tinar.ro
Sursa: www.tinar.ro


Pentru o petrecere (cea de-a doua e chiar la reducere):
Sau diverse ținute casual:
Sursa: www.tinar.ro/rochie-clos-verde

Pe lângă acestea, am mai găsit multe alte ținute drăguțe pe acest site. Dacă vă plac sau nu sugestiile mele, aruncați o privire și voi pe Tinar.ro pentru a vă alege ceva frumos, cu atât mai mult cu cât de Black Friday cei de la Tina R promit că vor avea mari reduceri!!

Sper că v-a plăcut povestioara mea legată de TinaR și totodată sugestiile mele în materie de hăinuțe. Voi încerca să mai realizez articole similare în săptămânile ce urmează pentru că știu că aveți nevoie de idei pentru cadourile de Crăciun și probabil vreți să știți ce economii puteți face cu ocazia promoților de la finele lunii (29 noiembrie va fi ziua reducerilor masive AKA Black Friday!). 

Iar dacă ați pus ochii pe ceva, dar nu aveți încă banii necesari, abonați-vă AICI la Newsletterul TinaR și veți afla primele de super oferta de Black Friday TinaR, ca să-vă cumpărați la fix piesele pe care ați pus ochii!

9 comments:

Adelina Radu said...

Rochita cu buline a adorabila!

Adelina Radu said...

Sa stii a toatesunt pe gustul meu.
Imi plac foarte mult. :)
Pupici

Adelina Radu said...

Chiar e genul meu!

Adelina Radu said...

Ma bucur sa aud asta!

Adelina Radu said...

Nu ne arati si noua rochitele tale? :D

Si mie imi plac mult, m-am trezit anul acesta, inainte nu prea aveam rochii.
Nu am cele mai placute experiente cu produsele Tina R, doua comenzi am dat cu aceeasi problema: marimea. La ei 36 e un 40 la alte firme, poate si mai mult.

Adelina Radu said...

Frumoase tinute ai ales, imi plac, cu toate ca day to day basis nu sunt o mare purtatoare de rochii :P In schimb, articolul e scris foarte fain :* felicitari!

Adelina Radu said...

Ma bucur ca ti-a palcut draga mea

Adelina Radu said...

Sunt cam timida sa pun OOTD, ca altfel imi afisam de mult rochitele favorite. Cat despre marimile TINAR, cred ca ai dreptate, si eu imi amintesc ca purtam la ei marimi absurd de mici :) La mine era mai usor ca le luam din magazin

Adelina Radu said...

Iti inteleg retinerea.

M-am inscris eu la un newsletter buclucas ca altfel n-as fi fost tentata. In magazin n-am gasit lucruri la fel de frumoase.