October 7, 2013

Un haul mult așteptat! (US)

Cu siguranță și voi zăboviți adesea pe site-uri care livrează doar în State și suspinați încet... La fel mă minunez și eu adesea gândindu-mă ce ieftine sunt toate, ce varietate de produse, ca să nu mai spun de produsele nedisponibile în Europa :(

Dar vara aceasta, norocul mi-a surâs deoarece cineva m-a ajutat să pun mână pe o grămadă de produse la care visam de muuuult timp! Ce mi-am cumpărat? O mulțime de produse pe care le-am analizat cu entuziasmul unui copil mic în ajun de Crăciun, iar acum m-am gândit să împart bucuria cu voi!

Am ales așadar produse pentru machiajul feței: două fonduri de ten L'Oreal True Match, un BB Cream Revlon și celebrul Concealer in a Jar de la NYX

Câteva produse și pentru colecția de oje: un base coat Revlon și o oja cu sclipici Nicole by OPI - Haley Good looking. Cea din urmă face parte din colecția "Modern Family"
Pentru machiajul ochilor am ales o mascara Volume Express de la Maybelline și am mai adăugat în nouă nuanță în deja numeroasa mea colecție de farduri cremă Maybelline Color Tattoo
Tot tot pentru ochi, am comandat și un adeziv DUO pentru gene false. Deși eu îl găsesc și la mine în oraș în magazinul Inglot, diferența de preț este majoră! La noi costă aproximativ 10 euro, în timp ce acesta m-a costat 4,55$ - da, exact același produs!
Pentru îngrijriea buzelor am optat pentru Balsamul EOS cu miere (Honeydew) și pentru Maybelline Baby Lips (Peach Kiss).
Iar pentru machiajul buzelor am ales câte un ruj (Color Burst în nuanța Creme Brule) și un câte un lipstain de la Revlon (în nuanța Honey Douce), iar de la NYX am pus mâna pe celebrul Soft Matte Lip Cream - considerat (pe bună dreptate) de Temptalia ca fiind cel mai bun ruj lichid al anului (articolul său aici). Bineînțeles, o comandă în SUA nu se putea lăsa și fără câteva achiziții de la Paula's Choice așa că am preferat să îmi comand unul dintre produsele disponibilbe doar peste ocean, și anume rujul cu SPF 15, iar pentru că am fost curioasă să văd cum arată celelalte nuanțe din colecție mi-am cumpărat mostre cu toate nuanțele disponibile. 
Pentru că tot am comandat produse de machiaj Paula's Choice, nu puteam să nu aleg și niște produse de îngrijire...
...alături de câteva mostre printre care și tratamentul cu BHA n concetrație de 9%!
Tot la capitolul îngrijire, am mai adăugat două produse mai unisex, să le spun așa, deoarece deși pot fi folosite și de mine, le-am luat pentru prietenul meu. Sper că îi va plăcea gelul de ras Aveeno, cât despre crema hidratantă cu SPF 50 de la Neutrogena nu îmi fac nici o grijă, dacă nu o va folosi el, eu sigur nu o voi lăsa să expire pe raft! 
Pe final, am lăsat două produse foarte interesante pe care le recomand fanelor gelurilor de duș: bureții cu duș! Acești bureți de la Spongeables au gel de duș impregnat și pot fi folosiți la circa 20 de dușuri. Am ales două variante, unul pentru mine (White Rose) și unul pentru prietenul meu (Clean Power for Men) și ambele variante miros superb! Prețul lor a fost de 6$ fiecare.
sursa foto drgstore.com
În afară de astea am mai ales un fard Wet & Wild care s-a spart pe drum și alte mărunțișuri, inclusiv câte ceva pentru pisică. Sper că vă plac produsele achiziționate de mine, eu mă bucur tare mutl că amr eușit să pun mâna pe ele și abia aștept să le testez pe toate!

13 comments:

Adelina Radu said...

Soft Matte Lip Cream-urile de la NYX sunt marea mea obsesie! Le iubesc pe toate, sunt geniale!


Sa folosesti totul cu mare placere!:*

Adelina Radu said...

Oh mama! Asta da haul! :)
Sa le folosesti cu placere.
Pupici

Adelina Radu said...

Wow, ce tare! Sa le folosesti cu placere! Mie mi-ar placea sa citesc parerea ta despre BB Cream-ul Revlon. :D

Adelina Radu said...

WOW, ce de bunatati! :) Spor la folosit! :)

Adelina Radu said...

Lovely products ♥

Adelina Radu said...

Multumesc

Adelina Radu said...

Multumesc, BB creamul e printre primele produse in plan pt review!

Adelina Radu said...

Multumesc

Adelina Radu said...

Cate bunatati :) sa le folosesti cu placere :)

Adelina Radu said...

Multumesc Macy!

Adelina Radu said...

Wow :) asta haul :*

Adelina Radu said...

Ce de minunatii! Sa te bucuri de toate, draga Adelina!
Ce nuanta are color tattoo-ul? Am castigat si eu unul de curand, mi se pare ff bun, l-am tot folosit in ultimele zile.
Greu de ales, dar sigur as fi luat si eu adezivul duo si balsamul eos.

Adelina Radu said...

Sa le folosesti pe toate cu mare drag!