October 13, 2013

Travel: Un vis îndeplinit - An African Journey!

Știu că vă plac mult postările de călătorie și multe dintre voi mi-ați scris rugându-ma să vă vorbesc despre călătoria mea din această vară în Africa. A fost un concediu diferit, dar fascinant în care am văzut atât de multe lucruri încât mi-e greu să mă decid despre ce să vă scriu prima dată. 


Totuși voi începe prin a vă prezenta filmulețul acestui concediu deosebit, un rezumat foarte drăguț, urmând ca în săptămânile ce urmează să vă descriu, treptat, fiecare obiectiv vizitat, traseu urmat, meniu degustat și hotel la care am înoptat. 

Pe scurt, pentru a vă înțelege mai bine filmulețul de mai jos, vă voi spune că după o escală în Dubai, am aterizat în Dar Es Salaam, metropolă Tanzaniană de unde ne-am înhămat la un alt zbor spre aeroportul Kilimandjaro, respectiv orașul Arusha. De aici am pornit într-un safari prin Parcul National Lake Manyara, am coborât în craterul Ngorongoro și am descoperit Parcul Național Tarangire. 


Vizualizaţi Tanzania pe o hartă mai mare

După aceea am decolat spre Zanzibar, admirând mărețul Kilimandjaro și am ajuns în paradisul sălbatic numit Zanzibar. Pe insulă am explorat plajele Jambiani, Paje și Nungwi, încheiând cu Stone Town și superba Prison Island.


Vizualizaţi Zanzibar pe o hartă mai mare

Dar acum, am să las vorba și vă voi prezenta aventura noastră Africană!

3 comments:

Adelina Radu said...

Cred ca a fost o experienta superba !

Adelina Radu said...

A fost foarte frumos si diferit,superb într-adevăr :)

Adelina Radu said...

Superb! Cu siguranta, e o experienta extraordinara. E si visul meu sa ajung. PS: Vazusem si pe Facebook ca te plimbi prin Africa :)