October 11, 2013

Noua mea ojă preferată - Catrice - Swatch

Nu îmi vine să cred că nu v-am povestit până acum de oja mea favorită din această toamnă! O iubesc atât de mult încât îmi vine tare greu să cred că nu i-am dedicat o postare până în momentul de față! 

Ei bine, e momentul să mă revanșez față de ea și să vă povestesc despre Catrice - nuanța numărul 15 - Denim Moore!

Pe site-ul Catrice, această ojă este pare a fi puțin mai albastră decât e în realitate, diferența majoră fiind că la lumină naturală "Denim Moore" este un albastru superb, ce bate discret în mov în funcție de lumină. Are subtile irizații argintii, fără a fi sclipicioasă (eu una, nu mă omor după ojele cu sclipici, deși am câteva pe care le port bucuroasă). A fost destul de dificil să suprind această culoare în poze deoarece lumina artificială o face să pară mai deschisă, mai albastră, însă am încercat să modific pușin pozele pentru a reda cât mai bine culoarea reală.

Denim Moore de la Catrice este o ojă pigmentată, un strat acoperind perfect întreaga suprafață, fiind totodată foarte rezistentă. Cu un un base coat (eu folosesc unul Revlon) și un top coat bun, culoarea vă va rămâne impecabilă minim 5-7 zile (perioada depinde bineînțeles de activitatea voastră casnică).


Oja are 10 ml și a costat 2,79 Euro. Din păcate, produsele Catrice nu sunt disponibile în Cipru, însă am reușit să fac rost de câteva prin amabilitatea Monicăi, o colegă de blogosferă. 
Vă place această culoare? Eu cred că nu mai are rost să o laud, pentru că v-ați dat seama deja că o ador! Voi ce părere aveți de ojele Catrice?

9 comments:

Adelina Radu said...

e foarte frumoasa :).

Adelina Radu said...

Nu am avut nicio oja Catrice pana acum dar ata arata excelent. :D

Adelina Radu said...

Ce culoare frumoasa! Am doua oje Catrice dar as mai vrea :)

Adelina Radu said...

Ma bucur ca iti place:*:*

Adelina Radu said...

Foarte mult, multumesc

Adelina Radu said...

Te cred!

Adelina Radu said...

Chiar imi place foarte mult!

Adelina Radu said...

Ma bucur ca iti place!

Adelina Radu said...

Cat de bine arata aceasta oja :)