October 31, 2013

Ce te binedispune într-o zi de toamnă?

Toamna ploile și dispariția soarelui călduros ne schimbă adesea și ajungem să fim triste, îngândurate și sensibile. Nu degeaba în acest sezon a apărut astenia de toamnă. Pentru cei ce nu știu, astenia este un tip de depresie care apare in același sezon, anual. De cele mai multe ori simptomele asteniei se fac simțite o dată cu primele zile ale lui septembrie, când se usucă frunzelor și natura pare să adoarmă, dar se pot prelungi până în mijlocul iernii, când din fericire Moș Crăciun intervine încercând să vă dăruiască un zâmbet!

Dar în acest an nu vreau să vă simt fără energie sau să știu că aveți în suflete aceea stare de tristețe permanentă așa că vă prezint o postare cu lucurile care pe mine mă înveselesc în această perioadă!

    • sau cea realizată anul trecută pentru colaborarea "Autumn leaves"

  • Pisica mea - face ce face suflețelul astă blănos, dar nu am cum să nu îl iubesc! E în viața mea de 7 anișori și e voinic și sănătos. Țin enorm la el așa că îl îngrijesc cât de bine pot. Îl alint cu mâncărică premium, deși e mai costisitor, deoarece pisicuțele nu trebuie să mănânce cereale (fiind carnivore), iar din păcate în conservele din supermarkete se găsesc o grămadă de prosti! Dacă țineți la la animăluțele voastre aveți mare grijă cum le hrăniți!

  • Un apus minunat la marginea insulei, zărind în zare țărmul turc nu are cum să nu te binedispună! Chiar dacă nu aveți marea în zonă, natura este minunată oriunde v-ați afla! Uitați-vă pe geam și căutați frunzele portocali - ce superb tablou de toamnă!

  • O zi pe munte cu prieteni dragi te energizează! Ți se pare greu să escaladezi o potecă abruptă? Când ai alături prieteni dragi, totul devine o plăcere. Poze de mai jos e realizată duminica trecut la Kastelul Kantara, în Ciprul de Nord (zona turcă).

  • Când vremea nu îți permite să ieși din casă, aprinde o lumânare parfumată (sau topește o tartă Yankee Candles precum cele de care v-am povestit aici) și deschide o carte bună. Dacă îți place să citești, dar nu vrei să te plimbi cu 3 volume groase după tine, adaugă în lista ta de dorințe un Kindle și poate ți-l va aduce Moșul!
    sursa: amazon.com
  • Faptul că pot să dăruiesc ceva! Ați participat la Giveaway-ul meu? Azi e ultima zi!
  • Și evident, cumpărăturile! Ieri mi-a ajuns un colet Iherb pe care îl așteptam de la începutul lunii. A făcut 4 săptămâni, dar a ajuns chiar la oficiul poștal de la mine de pe stradă, cum să nu mă bucur de așa ceva?
Ei bine, sper că postarea mea v-a alungat puțin supărarea din suflet. Dacă nu, vă rog să rămâneți aproape, vor urma alte postări vesele!

Aceast articol face parte din colaborarea "Ce ma binedispune într-o zi de toamnă?". Alte articole puteți citi la colegele mele:

11 comments:

Adelina Radu said...

Ce frumos e matul tau :)

Adelina Radu said...

Deja sunt binedispusa.
Ah...apusul acela...ma face sa visez, sa ma relaxez si sa zambesc.
Ai avut dreptate: gand la gand. :)
Pupici

Adelina Radu said...

Si eu sunt de parere ca mai bine car o tableta dupa mine decat o carte imensa :-))
Sa-ti traiasca pisoiul :-*

Adelina Radu said...

Multumesc, e mandria lui mama!

Adelina Radu said...

Da, kindle-ul chiar e ft util! Multumesc de urarea pt pisoi!

Adelina Radu said...

Si eu fac acelasi lucru cu tableta :)) o car mereu dupa mine si imi place sa citesc pe ea mai mult...
Apusul acela e superb si pisoiul e un dulce :)

Te pup :*

Adelina Radu said...

Bandito iti multumeste si te saluta :)

Adelina Radu said...

Si eu am sa-i cer un Kindle Mosului. :) Desi Mosu' tot zice ca mai bine iau o tableta. :))
Ori astept eu cu nerabdare concediul, ori nu stiu care-i motivul, dar parca deja simt ca vin sarbatorile.

Adelina Radu said...

Daca nu au deloc tableta e mai utila, insa la citit nu se compara. Ca si idee pe mine ma deranjeaza luminia alba a tabletei, monitorului, in schimb ce kindelul e la fel ca o carte (partea proasta e ca nu poti citi noapte fara veioza, dar pe mine nu ma deranjeaza)

Adelina Radu said...

Si pe mine ma deranjeaza lumina alba a monitorului. In plus, reflecta lumina soarelui si nu poti citi cand esti pe drum spre/de la servici.

Am vazut ieri la carturesti o colectie impresionanta de veioza mici, de carte. Sigur se gasesc si pe ebay.

Adelina Radu said...

Apusurile sunt întotdeauna frumoase și mă binedispun și pe mine . Aproape zilnic le fotografiez ^_^