September 9, 2013

Lotiune de corp Enliven cu zmeură și măr - review

Salutări dragelor mele cititoare!

De multă vreme nu am mai scris un review și nu aș vrea să credeți că vă neglijez. Deși nu am atât de mult timp liber pe cât mi-aș dori, fac tot posibilul să vă scriu câteva rânduri din când în când. Prin urmare, astări vă voi prezenta o loțiune de corp pe care o folosesc de o bună bucată de vreme.

Loțiunea de corp cu zmeură și măr roșu de la Enliven m-a atras datorită mirosului său fructat. Ador zmeura și de mult îmi doream să testez un produs Enliven așa că în momentul în care am zărit această loțiune de corp la promoție, am cumpărat-o fără ezitări.

Pentru cele ce aud pentru prima dată de acest brand, vreau să vă spun că Enliven  este o companie britanică ce produce cosmetice pentru îngrijirea corpului și a părului. Produsele lor sunt de tip "drugstore" - fiind disponibile în supermarketuri la prețuri modice.

Din punctul meu de vedere, această loțiune de corp este eficientă deoarece intră repede în piele și nu o lasă lipcioasă. Parfumul plăcut persistă câteva ore, iar dacă este să analizăm puțin și incredientele aflate la baza acestei loțiuni de corp, vom observa că parfumul este și singurul iritant din compoziția sa.

Incrediente: Aqua, Paraffinum Liquidum, Glyceryl Stearate SE, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Parfum, Rubus Idaeus (extract de zmeură), Pyrus Malus (specie de măr), Carbomer, Triethanolamine (stabilizator de PH), Tocopheryl Acetate (vitamine E), Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben, Sorbitol, Propylene Glycol.


Concluzie: dacă vă plac aromele fructate, vă va face plăcere să folosiți această loțiune de corp. Prețul său este modic așa că data viitoare când treceți pe la raftul cu loțiuni de copr, aruncați o privire și asupra produselor Enliven deoarece sunt eficiente și destul de avantajoase.

Prețul acestei loțiuni de corp nu ar trebui să depășească 10 lei. Loțiunea mea are 250 de ml, dar pe site-urile autohtone am vazut un produs similar, la 100 de ml ce era la prețul de 6,5 lei (varianta pentru călătorii -  "travel size").

Ați încercat până acum un produs al acestei firme? Le-ați văzut cel puțin în magazine?

7 comments:

Adelina Radu said...

Hmm, pare delicios. Imi place aroma acestei game cu zmeura, am deja samponul si balsamul. Voi cauta si lotiunea cu siguranta.

Adelina Radu said...

Eu am un balsam de par de la ei. Nu am apucat inca sa-l folosesc, dar miroase suuuper.
L-am luat dintr-o farmacie Centrofarm si a costat in jur de 11 lei (rotunjit). :)

Adelina Radu said...

Tot cu aroma aceasta sau cu alte fructe? Sper sa fie si eficient!

Adelina Radu said...

Sper sa se gaseasca si al noi. Daca nu, am vazut-o deja la pret foarte bun pe un site din UK ce livreaza in Romania.

Adelina Radu said...

Cu mango si fructul pasiunii. Daca nu uit, cand voi incepe sa-l folosesc, iti voi spune daca este eficient. :)

Adelina Radu said...

In farmaciile Centrofarm se gaseste cu siguranta. ;)

Adelina Radu said...

asta nu cred ca ajuns la noi :(. avem momentan doar mini lotiunea cu vitamine.