September 13, 2013

Kiko - Sugar Mat 639 - swatch

Astăzi vreau să vă prezint o ojă Kiko din colecția Sugar Mat. Nuanța 639 din această linie de vară Kiko, este un oranj cu irizații aurii, iar textura sa este una nisipoasă, asemănătoare ojelor Opi din seria "Liquid sa
nd".

Culoarea este una puternică, oja fiind printre cele mai pigmentate produse întâlnite până acum. Un singur strat acoperă uniform întreaga suprafață a unghiei, dar dacă doriți o culoare intensă și o rezistență mărită, se pot aplica două straturi.

Partea pozitivă a acestei oje este rezistența - Sugar Mat cedând în cazul meu doar după circa 5-6 zile, crăpându-se pe alocuri. În cazul acestei oje, nu am folosit un top coat deoarece mi s-a părut că acesta ar strica farmecul dat de textura nisipoasă, totuși dacă doriți săuniformizați suprafața unghiei, un strat de top coat ar fi binevenit.

Părerea mea: mi-a plăcut foarte mult să port această ojă, dar nu cred că aș mai cumpăra și alte nuanțe din această colecție deoarece suntem la începutul toamnei, iar această textira nisipoasă mi se pare mai potrovită vara, când totul ne duce cu gândul la nisip și mare.

Rezistență marită - așa arată oja după 5 zile de la aplicare


Irizațile aurii dau acestei oje un farmec aparte



Ce părere aveți despre această ojă? Ați încercat până acum o ojă Kiko, Opi sau orice altă firmă, însă cu textură "nisipoasă"?

7 comments:

Adelina Radu said...

iubesc ojele "nisipoase" ♥ foarte draguta oja ta:)

Adelina Radu said...

E foarte frumoasa, eu am dezvoltat o adevarata pasiune pentru ojele nisipoase si le-as purta oricand, nu le asociez neaparat cu vara.

Adelina Radu said...

chiar ca se potriveste percfect in anotimpul cald :).

Adelina Radu said...

E frumoasa si aceasta nuanta. Mi-am luat una rozalie cand am fost in concediu. Mi-as fi dorit mai degraba una mai inchisa la culoare, dar nu mai erau.

Eu cred ca le voi purta(mai am una p2) si dupa terminarea verii.

Adelina Radu said...

Eu am 3 si le ador! :D E foarte frumoasa nuanta ta!

Adelina Radu said...

Am doua oje sand de la Kiko. sunt superbe dar se sterg atat de greu... :( Acum am pe unghii tot o oja de la ei, un mint superb care arata inca foarte bine dupa 5 zile.

Adelina Radu said...

E foarte draguta, textura asta nu se regaseste pe lista de dorinte, dar le admir la altii :)