September 5, 2013

I'm back!

O familie de elefănței în Craterul Ngorongoro
După o lungă absență, revin cu entuziasmul de a vă scrie. Am fost plecată în vacanță pe încântătoarele meleaguri africane și m-am întros cu multă poftă de viață și dor de voi. Am petrecut 3 săptămâni diferite, dar încântătoare despre care voi încerca să vă povestesc mai târziu, în viitoare postări de călătorie.

În mare, vă voi spune că am fost în Tanzania în safari, îndeplinindu-mi astfel un vis pe care îl aveam de mic copil: de a vedea animalele la ele "acasă". După aceea, am luat pulsul Africii în Zanzibar unde am încercat să mă integrez printre localnici, să mănânc preparatele locale și să mă relaxez privind apusul sub umbreluțe de stuf. Spre finalul concediului, am petrecut 5 zile in Dubai, un loc diametral opus Tanzaniei, facând astfel o miraculoasă călătorie în timp, spun asta deoarece între cele țări pare să fie mai mult de 100 de ani distanță.

Zebrele din Craterul Ngorongoro
Iar în final, bineînțeles, am făcut și cumpărături de vacanță! De la suveniruri lucrate manual până la cosmetice deosebite, am luat de toate și mă bucur nespus de ele!

Am făcut fotogarfii muuuuuulte și încântătoare, însă trebuiesc sortate puțin așa că vă las pentru moment doar 3 imagini din vacanță, urmând ca pe viitor (dacă vă veți arăta interesate) să revin cu mai multe.

Iar pentru că de felul meu sunt mai sensibilă decât mă ține ambiția, m-am întors bolnăvioară și din acest concediu așa că sper că îmi veți mai scuza absența pe blog câteva zile, până mă înzdrăvenesc. Dacă totul va fi ok, voi reveni cât de curând cu o postare despre grozavele cosmetice cumpărate în acest concediu. 

Până data viitoare, vă doresc tuturor o zi frumoasă
Zanzibar, plaja Nungwi - locul cu cel mai frumos apus din lume!

3 comments:

Adelina Radu said...

super, astept cat mai multe poze si impresii si-ti doresc sa te faci bine cat mai curand! :)

Adelina Radu said...

Multumesc. Ma simt deja mai bine putin, dar imi voi reveni total cam in 2 sapt, cel putin asa a spus tanti doctorita :)

Adelina Radu said...

Wow, ce vacanta frumoasa ai avut! :X