August 7, 2013

Ruj Catrice Picadilly Circus

În urmă cu câteva luni vă povesteam într-o postare despre un cadou foarte drăguț pe care l-am primit de la Andreea (blogul său poate fi citit aici). Deși m-am bucurat foarte mult de toate cele trimise de ea, nu credeam că voi folosi rujul Catrice deoarece culoarea mi se părea prea puternică, nepotrivită tenului meu, însă (sper că) m-am înșelat. Cu puțină îndrăzneală, am testat în cele din urmă nuanța "Picadilly Circus" cu care fusesem cadorisită (yey!), iar de atunci nu doar că o port cu mândrie de câte ori am ocazia, dar m-am îndrăgostit de ea.

Picadilly Circus este un roz puternic, vibrant, care vă va pune cu siguranță în valoare buzele, fie ele și subțiri, precum ale mele.

Despre rujul Catrice pot spune că sunt cât se poate de mulțumită deși este primul produs pe care îl testez de la această firmă. Este un produs puternic pigmentat, cu o consistență plăcută. În urma aplicării lasă o senzație cremoasă, iar aspectul este ușor lucios, fără a fi sidefat sau sclipicios, ceea ce pentru mine reprezintă un mare plus. Rujul de față nu usucă deloc buzele, iar comparativ cu produsele similare pe care le dețin aș spune că are o rezistență foarte bună.

În final, cred că cel mai bine este să las fotografiile să vă convingă în ceea ce priveste acest ruj de la Catrice.
Părerea mea: este un ruj deosebit pe care îl recomand cu drag. Dacă aveți ocazia să cumpărați produse Catrice, părerea mea este că ar fi bine să le dați o șansă.



Ce spuneți despre culoare, nu e frumoasă? Aș vrea să știu dacă ați încercat produsele Catrice, iar dacă da, care a fost impresia pe care v-au lăsat-o.

5 comments:

Adelina Radu said...

N-as fi zis niciodata ca aia o sa fie culoarea care o sa iasa pe buze.. e super.. eu am un gel eyeliner de la Catrice si imi place mult, e preferatul meu in ultima vreme.

Adelina Radu said...

Il am si eu. :) Se numeste de fapt Pinkadilly Circus si este o nuanta superba de roz. Imi place la nebunie, pacat ca nu mai am de unde cumpara Catrice.http://www.mayasecret.com/review/ruj-catrice-ultimate-colour-review/ In spania se gaseau, la noi deloc. :(

Adelina Radu said...

Ai dreptate Alexandra, in realitate culoarea e mai puternica. La soare parea prea portocaliu, asa ca am facut o poza la lumina artificiala si nu am dorit sa o modific, dar e putin mai "turbat" in realitate. Insa se simte asa de placut pe buze!

Adelina Radu said...

Arata tare bine!

Adelina Radu said...

E foarte frumoasa culoarea :X